Cestovatel časem varuje před letadlem. Prozradil, v jaký den do stroje raději nenastupovat

Cestování letadlem může být pořádná záhada
  |   zajímavost

Muž, který se na sociálních sítích prohlašuje za cestovatele časem, varuje před létáním letadlem. Údajně totiž na začátku příštího roku záhadně zmizí jedno letadlo i s cestujícími. Prozradil, kdy a kde přesně by mělo k dané události dojít.

Samozvaný cestovatel časem, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Eno Alaric, tvrdí, že se do současnosti vrátil z roku 2671 jen kvůli tomu, aby nás varoval před tím, co nás čeká a nemine.

Tentokrát se obrátil především na ty, kteří se hned po Novém roce chystali na dovolenou či pracovní cestu. Podle Ena by totiž někteří lidé, kteří chtěli odlétat již 1. ledna, měli své plány raději o několik dní odložit.

Hned první den příštího roku nás totiž čeká podle údajného cestovatele časem událost, která nahání husí kůži. Eno v krátkém videu, které zveřejnil na svém online profilu, uvedl, že dne 1. ledna 2023 údajně záhadným způsobem zmizí jedno z letadel i s pasažéry.

Varování týkající se létání letadlem není prvním a s největší pravděpodobností ani posledním varováním od Ena Alarica. Tento samozvaný cestovatel časem své sledující varoval před celou řadou událostí, které se mají stát v blízké budoucnosti, získal si tak desítky tisíc sledujících.

Na jeho profilu na sociální síti se mimo jiné objevilo i varování o tom, že se v dohledné době otevře několik portálů do minulosti a budoucnosti, své sledující ale varoval mimo jiné i před setkání s mimozemskými bytostmi.

Ne všichni ale jeho příspěvkům věří. Téměř pod každým z nich se v komentářích objevila celá řada skeptiků. Jeho varování týkající se létáním letadlem není výjimkou.

V krátkém videu Eno vysvětlil, že ke zmizení letadla dojde s největší pravděpodobností přímo nad nechvalně známým Bermudským trojúhelníkem. „Prvního ledna 2023 zmizí letadlo, které bude prolétat nad Bermudským trojúhelníkem,“ napsal na sociální sítě Eno.

Vzápětí svým sledujícím prozradil, na jaký přelomový objev se mohou koncem tohoto roku těšit. „Dne 30. listopadu vesmírný dalekohled Jamese Webba objeví zrcadlovou verzi Země,“ prozradil ve videu.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Dům hrůzy opravdu existuje. Troufli byste si do něj vejít?