Mladík svěřil, co se mu stalo v dopravní zácpě. Děsivé zážitky se rozhodl zveřejnit

V dopravní zácpě si nikdy nezapomeňte auto zamknout
  |   zajímavost

Jeden z uživatelů na sociální síti zveřejnil video toho, co se mu přihodilo v dopravní zácpě. Chtěl se tak se svými sledujícími podělit s tím, co se mu přihodilo, ale zároveň je varovat, aby si v koloně auto raději zamykali.

Mladík na sociální síti vyvedl z omylu všechny, kteří si mysleli, že jim v dopravní zácpě nic nehrozí. Čekání v koloně někdy zažil už asi každý z nás, jen málokdo by ho ale popsal jako děsivou událost, kdy se mu do žil vyplavilo více adrenalinu než kdykoliv předtím. Většina z nás zkrátka jen znuděně čeká s nohou na plynu, abychom mohli popojet dalších několik metrů a přiblížit se tak k cíli naší cesty.

Ačkoliv tuto situaci naprostá většina lidí zkrátka nemůže vystát, mladý muž ukázal jeho sledujícím na sociální síti, že může být ještě mnohem hůř.

V momentě, kdy čekal v dopravní zácpě, totiž zažil nejděsivějších několik minut jeho života. Na okénko u auta mu totiž zaklepal muž ozbrojený obrovskou mačetou a požadoval po mladíkovi, aby ho pustil dovnitř.

K děsivé události došlo 24. října v americkém Queenslandu. Na videu, které muž zveřejnil na svém online profilu, bylo vidět, jak se k jeho autu pomalu blíží muž, který má v ruce obrovskou mačetu a ptá se řidiče, jestli ho může postit do vozu.

Po celou dobu videa měl muž držící v ruce nebezpečnou zbraň na tváři úsměv, to sledující mladíka, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Ash Massacre, vyděsilo ještě více.

Ash měl naštěstí auto uzamčené a na požadavky ozbrojeného muže nereagoval. V momentě, kdy potenciální útočník pochopil, že ho řidič auta ani pod pohrůžkou útoku mačetou do vozu nepustí, pokračoval klidným tempem dál s mačetou v ruce.

„Takhle vyděšený jsem ještě nebyl, nevěděl jsem, co mám v té chvíli dělat. Byl jsem v šoku,“ uvedl mladík v jednom ze svých příspěvků.

Ash se prostřednictvím videa snažil varovat všechny řidiče, kteří se ocitli v koloně nebo kteří jen čekají na na semaforech, aby si nikdy nezapomněli zamknout auto. To, že se nacházíte za bílého dne na veřejném místě a za volantem, vás zkrátka nezachrání.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Jaká místa vám nabízí v restauracích? Může na to mít vliv i to, jak vypadáte.