Teorie červených nehtů: Jak očarovat muže?

Červený lak na nehty má podle celé řady žen téměř až magické účinky
  |   zajímavost

Několik uživatelek sociálních sítí potvrdilo, že "teorie červených nehtů" opravdu funguje. Údajně jde o zaručený způsob, jak získat partnera. Stačí vám specifický odstín laku na nehty a několik minut vašeho času.

Svobodné ženy se rozhodly vyzkoušet proslulou "teorii červených nehtů" a kupodivu zafungovala téměř okamžitě.

Tato teorie je založená na tom, že pouhá barva nehtů vám může pomoci získat si partnera, a to dokonce i za několik dní či hodin. Červené nehty jsou zkrátka podle celé řady žen, které teorii vyzkoušely, pro muže zkrátka neodolatelné.

Údajné magické účinky červeného laku na nehty svým sledujícím přiblížila mimo jiné i 28letá blondýnka, která svým sledujícím dokonce i předložila důkazy o tom, že nejde pouze o fámy.

„Muže zkrátka přitahují červené nehty. Dokonce o tom existuje i teorie, jmenuje se teorie červených nehtů,“ prozradila ve videu na sociální síti TikTok.

„Mám důkazy. Pokaždé, když si udělám červené nehty a ukážu je v příspěvku, tak se pod ním objeví komentář od nějakého chlapa, který mi chválí jejich barvu,“ pokračovala blondýnka.

Podle dívky, která s červenými nehty u svých sledujících vždy sklidila úspěch, se zkrátka nemůže jednat o náhodu. Mladá blondýnka si navíc uvědomila něco, co by účinky červené barvy na nehtech na opačné pohlaví mohlo objasňovat.

„Když se rozhoduju o tom, jakou barvou si mám nalakovat nehty, a začnu uvažovat o červené, tak si ji vždycky nějak spojím s tím, že je spíše taková babičkovská. Jednou jsem si ale uvědomila, že je to možná proto, že dříve byla opravdu hodně populární. Nosili ji hlavně naše mámy v 90. letech,“ nastínila svou teorii.

„Myslím si, že muže červené nehty podvědomě přitahují, protože jim připomínají jejich mámy. Muži si totiž často podvědomě hledají přítelkyni, která má stejné kvality jako jejich matka,“ vysvětlila.

"Teorii červených nehtů" navíc potvrdila celá řada dalších žen, které na sociálních sítích sdílely své zkušenosti.

Jedna z dívek na sociální síti prozradila svým sledujícím, že v posledních dvou týdnech ji pozvalo na rande 6 nápadníků. Na konci videa uvedla, že je přesvědčená o tom, že za to může červená barva na nehtech. Obvykle totiž údajně tolik nabídek na rande nedostává.

Za zkoušku to tedy určitě stojí!

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Trápí vás noční můry? Můžete se jich lehce zbavit.