Naděje fanoušků Brada Pitta a Jennifer Aniston zhasínají: Návratu dvojice se asi nikdy nedočkáme

Brad Pitt a Jennifer Aniston byli manželé pouhých 5 let
  |   zajímavost

Fanoušci herečky Jennifer Aniston a jejího bývalého manžela Brada Pita doufali dlouhých 15 let, že se k sobě pár vrátí. Herci totiž i dokonce po rozvodu zůstávali léta dobrými přáteli. Nakonec ale jejich vztah nabral zcela jiný spád, než se očekávalo.

Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston a Brad Pitt spolu tvořili pár po dobu 7 let. Z toho byli 5 let manželé.

Ačkoliv už jsou více než 15 let pouhými přáteli, jejich fanouškům se po časech, kdy spolu žili ve společné domácnosti, zdá se, stále stýská. Roky poté, co se pár rozešel, totiž mnoho z nich stále doufalo, že se dají opět dohromady.

Jak vypadal vztah Brada Pitta a Jennifer Aniston?

Idol žen Brad Pitt a Jennifer Aniston se poprvé potkali v roce 1994, nešlo ale o lásku na první pohled, herci spolu začali chodit až v roce 1998.

Od momentu, kdy spolu šli poprvé na rande, ale nabral jejich vtah velmi rychlý spád. Brad totiž v roce 1999 požádal Jennifer o ruku a mladá herečka mu tehdy řekla své "ano". Dne 29. listopadu se jejich zásnuby vryly do paměti milionů lidí poté, co hollywoodská herečka vystoupila na jeviště během koncertu legendárního rockera Stinga, aby se pochlubila svým novým blyštivým doplňkem. Šlo o diamantový zásnubní prsten, za který Pitt tehdy utratil neuvěřitelných 500 000 dolarů, v přepočtu zhruba 12 a čtvrt milionu korun. Jejich vztah ale bohužel dlouho nevydržel.

V roce 2004 se v lifestylových magazínech po celém světě začaly objevovat náznaky toho, že ženatý herec chová určité sympatie k Angelině Jolie, se kterou si tehdy zahrál v populárním snímku Pan a paní Smithovi. Manželé oznámili, že se rozvádí, v roce 2005, což jejich fanoušky šokovalo.

„Ten film nás dal dohromady, natáčeli jsme spolu všechny ty šílené scény a myslím si, že jsme díky tomu našli zvláštní přátelství a nakonec i partnerství,“ vyjádřila se ke společnému natáčení před lety Angelina pro Vogue.

Brad si po rozvodu s Jennifer vzal svoji hereckou kolegyni Angelinu Jolie a Jennifer Aniston se provdala za amerického herce Justina Therouxe. Po celou dobu ale zůstali velmi dobrými přáteli a dávali tak svým fanouškům naději, že se k sobě jednou vrátí.

Brad i Angelina se nakonec znovu rozvedli, což bylo pro řadu jejich fandů jasným znamením, že jejich návrat k sobě je na spadnutí. K tomu ale nakonec nedošlo, nyní je v sázce dokonce i jejich přátelství.

Jennifer totiž soudí Brada Pitta o 100 milionů dolarů. Pitt se rozhodl prodat produkční společnost Plan B, kterou spolu založili na začátku roku 2000. Jennifer proto nyní požaduje podíl na zisku z prodání společnosti, která vydala filmy jako Měsíční svit nebo 12 let v řetězech.

Ve sporu údajně nejde pouze o peníze, ale i o princip. „Tohle není jen o penězích, podle Jen je stejně důležitý i princip věci. Jde o to, že je spoluzakladatelkou společnosti Plan B, která byla technicky přepsána na Brada. Jen za její spoluzaložení od nuly nedostala kredit, který si zaslouží,“ uvedl zasvěcený zdroj pro Heat World.

Zdroj: BridesMarca

KAM DÁL: Vojta Dyk se doma cítil jako páté kolo u vozu. Rázně to vyřešil.