Seriál ZOO: Viky se konečně probrala a přichází zklamání. Jako když si koupíte čokoládové vajíčko a chybí hračka

Eva Burešová a Jan Kopečný hrají bývalé partnery, kteří se soudí o firmu
  |   osobnost

V seriálu ZOO konečně došlo na to, po čem všichni toužili. Nerozhodný soudce Petr Kříž naskočil do letadla a přijel si pro svou Popelku, tedy chůvu, která čeká jeho dítě, ačkoliv on se dozvěděl teprve nedávno, že s ní měl vlastně milostný poměr. Pro diváky to ale znamená velké zklamání. 

Dny, kdy Eva Burešová trávila svůj čas natáčením seriálu ZOO, jsou už dávno sečteny. Teď je konec i předtočeným dílům, které ještě běžely v televizi. A diváci z pochopitelných důvodů cítí velké rozčarování.

Dvojčata diváky štvou

Děj se totiž stáčí k nezbedným dvojčatům, na která se sice krásně dívá, celá dějová linka je nějaká krkolomná. Ať se přihlásí ten, kdo už pochopil, kdo je Charlie a co tam vlastně dělá. Ačkoliv je Marek Němec fantastický herec, tahle role je, zdá se, tak nějak pod jeho úroveň. 

Holky Lucie a Barbora, které hrajou Izy a Tes, jsou sice krásné, zkušenost mají dokonce v reklamě s Bradem Pittem a nelze jim vlastně nic moc vytknout, akorát, že ta jejich dějová linka je zkrátka tak na sílu zpracovaná, že vlastně ještě žádný divák nepochopil, čeho chtějí dámy docílit nebo čím se vlastně živily předtím. Všichni zřejmě ocení dějovou linku s Albertem Polákem, kdy se snaží napálit nepoučitelného hajzlíka, který si zkrátka nedá říct, na druhou stranu je to jen malá útěcha za to, co tam předvádí. 

Jako Happy Meal bez hračky

Odchod Viky Janečkové je alternativa k situaci, kdy si koupíte známé čokoládové vajíčko a není tam hračka. Když jdete do McDonald's a nemají Happy Meal. Je to lákadlo bez výsledku. Mnoho diváků začalo na seriál koukat právě kvůli Evě Burešové a jsou teď nepříjemně překvapení, že seriál pokračuje bez ní. Navzdory tomu, že se seriál jmenuje ZOO a linka soudce a chůvy měla se zoologickou zahradou společný zhruba jeden návštěvní den v měsíci, kdy chůva vzala děti na zvířátka. 

Eva se měla nadále v televizi objevovat prostřednictvím videohovorů. Podobný způsob zvolili tvůrci i u Slunečné, kdy otěhotněla Veronika Arichteva a kvůli počínající pandemii nechtěla chodit na plac. Všichni předpokládali, že si bude Viky volat s Petrem, překvapivě to ale bude nejspíš Sid, které budou patřit chůviny telefonáty.

Šance pro mladou herečku

Není to však jen konec Evy Burešové, který diváky zaskočil. Zmizela i Míša Petřeková, Robert Urban, Adélka Hesová nebo Kubík Barták. Zmizí pravděpodobně i Tereza Brodská. Ludmila Molínová coby hospodyně Ilonka zřejmě ještě nějakou chvíli setrvá.

Hlavní roli v seriálu by měla převzít Míša Pecháčková, která hraje Sid. Je to pro ni velká výzva a první taková role. Podobnou příležitost dostala Natálie Halouzková v Dobrých zprávách, kvůli kterým ze ZOO odešla. Ty mají ale tristní sledovanost, a tak je televize prý zruší. Poběží jen natočené díly.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Agáta Hanychová má konkurenci: Influencerka A.N.D.U.L.A v show Holčičky zabodovala. Teď by ráda vlastní pořad.