Žena prozradila, jak získala svého manžela. Lidé ji označili za naivku

Kim nechala na svém prvním rande v autě peněženku, nešlo ale o náhodu
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek sociální sítě se svěřila s tím, jak na prvním rande "obelstila" svého nynějšího manžela. Chtěla se totiž ujistit, že jí po schůzce zavolá, a přesně to také udělala. Plán, kterým si zajistila telefonát, zahrnoval její peněženku.

Kim Young Clark se na sociální síti svěřila s tím, že si kdysi "chytře" zajistila, aby jí její nynější manžel po jejich prvním společném rande zavolal zpět.

Příběh ženy zaujal tisíce jejích sledujících. To, že se nápadník po prvním rande už neozve, je totiž jednou z největších obav z randění, a to zejména u dívek. V momentě, kdy Kim na svém profilu na sociální síti oznámila, že se chystá svěřit s tím, jak si telefonát po schůzce jednoduše zajistila, měla plnou pozornost stovek mladých žen.

Kim, která je nyní vdanou dámou se čtyřmi dětmi, se ve videu, které sdílela na sociální síti TikTok, svěřila s tím, že na jejím prvním rande měla plán. Poté, co schůzka skončila a její nápadník ji vezl domů, nechala v jeho autě peněženku. Nebyla to ale náhoda. Šlo o důmyslnou past, která měla zajistit, že jí její nynější manžel po schůzce zavolá.

„Když jsem v jeho autě omylem nechala moji peněženku po našem prvním rande, aby mi musel zavolat a vrátit ji... Už jsme svoji 26 let a máme 4 děti,“ uvedla v příspěvku.

Kim svým příběhem se šťastným koncem několik žen inspirovala k tomu, aby na jejich prvním rande vyzkoušely něco podobného, ne všechny dámy ale považovaly plán s peněženkou za geniální, spíše naopak.

Riskantní plán Kim sice kdysi vyšel, hned několik jejích sledujících ji ale označilo za naivku.

„V dnešní době bych u někoho v autě nechala peněženku a na 99 % už bych ji nikdy nespatřila,“ napsala jedna sledující.

„Tak to byl tedy hodně naivní plán, jsem v šoku, že to zafungovalo,“ objevilo se pod videem.

„To bych nezkoušela, nejspíš by z ní jen vybral peníze a zbytek by vyhodil,“ napsala jedna z komentujících.

„Nemusíte v tom autě nechávat peněženku, stačí třeba šála nebo rukavice,“ poradila ostatním jedna dívka v prostoru pro komentáře.

Zdroj: TikTok/@kimyoungclark

KAM DÁL: Žena se svěřila s halloweenským trapasem. Tohle byste zažít nechtěli.

Klíčová slova: