Tipy na dárky: Nevíte, co dát mamince k Vánocům? Potěší ji i maličkosti

S poukazem na masáž nebo teplými bačkorami zkrátka vedle nešlápnete
  |   zajímavost

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží, řada z nás ale s nakupováním dárků ještě nezačala. Vybírání dárků totiž není nic jednoduchého! Naštěstí existuje celá řada tipů na dárky, které potěší opravdu každého.  

Dávání dárku maminkám může být pořádná výzva, často od nich totiž uslyšíte, že k Vánocům nic nechtějí. Většina z nás se ale i přesto snaží najít něco, co by jim udělalo radost a ukázalo jim, že nám na nich záleží.

Naštěstí existuje hned několik maličkostí, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři každé ženě.

Teplé bačkory

Tímto dárkem zkrátka nemůžete nic zkazit, a to zejména v zimních měsících, kdy nás teplé bačkory spolehlivě zahřejí, jak na svém webu uvádí Oprah Daily.

Zaměřte se hlavně na to, aby byly pohodlné a měkoučké. Číslo bot raději netipujte, dokonce i ty nejpohodlnější bačkory ztrácí na svém kouzlu, pokud tlačí, nebo se naopak vyzouvají. Nic nezkazíte ani s teplým bavlněným pyžamem.

Relaxační koupel

Maminky se často tak intenzivně starají o svoji rodinu, že už jim na péči o ně samotné nezbývá čas. Stejně jako všechny ženy by si ale čas od času rády dopřály horkou koupel.

Rozhodně tak nic nezkazíte ani šumivou koulí do koupele, solí do koupele nebo aromatickým olejíčkem. Dárek můžete doplnit i voňavou svíčkou nebo podnosem na vanu, na který si můžete během koupele položit knížku, tablet nebo šálek čaje.

Difuzér nebo aroma lampa

K celkovému uvolnění přispívá také krásně provoněný domov. Toho můžete docílit jak s pomocí difuzéru, tak i pomocí obyčejné aroma lampy. Stačí jen přidat vodu a několik kapek esenciálního oleje dle výběru.

Ideální je tedy dárek v podobě aroma lampy či difuzéru doplnit sadou voňavých esenciálních olejíčků. Neměly by mezi nimi chybět ani esenciální olejíčky citronová tráva a pomeranč, které zbavují stresu a zlepšují náladu, jak na svém webu uvádí Healthline.

Kreativní doplněk do bytu

Pokud máte trochu více času a chuť vyrobit něco originálního, stačí si jen pořídit bílý rámeček, bílou čtvrtku a nechat vyvolat několik rodinných momentek.

Poté už jen stačí fotografie přilepit ve stylu koláže na bílou čtvrtku tak, aby vytvořily tvar srdce, a máte hotovo. Výroba tohoto dárku vám zabere jen několik minut, na zdi u vaší maminky bude ale pravděpodobně viset desítky let.

Masážní polštářek

Pokud si vaše máma často stěžuje na bolest zad, zkuste popřemýšlet o koupi masážního polštářku. Jde o zařízení se dvěma otočnými hlavicemi, které rotují proti sobě a imitují tak masáž od profesionálního maséra. Některé masážní polštářky jsou dokonce i vyhřívané, aby uvolnění bolavých zad ulehčily.

Další možností je i poukaz na klasickou masáž, se kterým zkrátka nemůžete šlápnout vedle.

Zdroj: Oprah DailyHealthline

KAM DÁL: Muž, který se oženil s nafukovací pannou, prozradil, jak vypadá jejich vztah.

Klíčová slova: