Seriál ZOO znovu v původní sestavě: Vrací se Michaela Petřeková jako zlá Markéta

Zleva: Michaela Pecháčková, Šimon Bilina, Michaela Petřeková
 

Někteří si mysleli, že všem náročným dnům u soudce už je konec. Odjel pracovat do zahraničí, vzal s sebou Viky a žili spolu šťastně až do smrti. Opak je ale pravdou. Po Evě Burešové a Tereze Brodské potvrdila svůj návrat na natáčení také Michaela Petřeková, která donedávna natáčela tajný projekt v Turecku s youtuberkou Gabrielou Heclovou. A pochlubila se, že je znovu u soudce v bytě! Co na nás tvůrci chystají? 

Seriál ZOO se navrací do své původní formy, která byla nejúspěšnější. Návrat už oznámila jedna z hlavních hvězd Eva Burešová, po ní také Tereza Brodská. Robert Urban zatím mlčí, stejně tak dětští herci, kteří byli kořením celého seriálu. Teď ale na svém Instagramu Michaela Petřeková propálila, že i ona už natáčí, a to hned v bytě soudce, kde s ním bydlela! Čeká nás snad velký návrat? 

Markéta opět na scéně

Možná se toho někteří báli a druzí si to zase přáli. Teď už je ale jisté, že představitelka Markéty Tomečkové, herečka Michaela Petřeková, se vrátila na plac! ZOO se tak znovu zaměří na ty hrdiny, u kterých jim zřejmě sledovanost fungovala nejlépe. Tvůrci si také hodně slibují od představitelky Viky, která začne natáčet po Novém roce. Každý přece chce vědět, jak to s tím Petrem nakonec dopadne! Jací budou rodiče? Jak jim to bude klapat? 

Skoro to vypadá, že když se seriál Dobré zprávy nechytnul tak, jak tvůrci předpokládali, dává televize znovu velký prostor ZOO, který je přeci jen o něco oblíbenější. Sází tak na jistotu a to dává hercům prostor pro nové natáčení. Můžeme jen spekulovat, zda se nevrátí i nevěrná Mína, kterou ztvárnila Natálie Halouzková a roli opustila právě kvůli novému projektu z prostředí zpravodajství. Zatím ale nikdo nic takového nepotvrdil.

Markéta zmizela po fiasku se svatbou

Markéta Tomečková zmizela ze seriálu poté, co ji Petr nechal kvůli Alex před oltářem. Ponížení hrdé právničky na chvíli způsobilo pořádný humbuk. Snažila se Petrovi také škodit, zničit mu kariéru, udávala ho v novinách pro jeho kontakty na "nesprávné lidi". Nakonec bylo však ticho po pěšině. "Proč se ten Petr nikdy nedozvěděl, že ho Markéta povedla?" ptala se na sociálních sítích divačka Petra.

Možná tak Markéta přichází, aby konečně skončila s Mařenkou, se kterým zažila divoký úlet v baru. Nebo aby uškodila Petrovi a Viky a nabourala jejich rodinné štěstí. Vzhledem k tomu, kdy se natáčí a jak díly běží v televizi, bude mít tou dobou, kdy se Markéta objeví, Viky už své dítko na světě. Doteď nikdo nezmínil, zda čekají holku nebo kluka. Naruší jejich štěstí Markéta? Vrátí se i se svou kamarádkou Lily? 

Jisté je, že Michaela začíná točit nové díly o něco dříve než Eva Burešová... A kde je pořád Robert Urban? 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Eva Burešová se vrací do společenského života jako bohyně: Prožívá svůj nejúspěšnější rok.