Bývalý dům Agáty Hanychové skrývá děsivé tajemství: Nájemník tu pobodal svoji přítelkyni

Agáta říká svým fanynkám na Instagramu holčičky
  |   osobnost

Modelka Agáta Hanychová je známá svým vytříbeným vkusem, co se nemovitostí týče. Také už si ve svém věku pořídila dva domy. Současný dům postavila v Suchdole, musela si na něj ale dlouho počkat. Ačkoliv pozemek kupovala, už když byla těhotná se synem Kryšpínem, a chtěla tam s tehdejším partnerem Miroslavem Dopitou vybudovat domov, trvalo sedm let, než se pustila do stavby. Akorát že ji podvedli ti, od kterých to kupovala. Až později zjistila, že to je ve stavební uzávěře. První dům ale koupila už ve třiadvaceti. 

Agáta Hanychová prožívá jedno z nejšťastnějších období. Čeká svého třetího potomka s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, pár by se měl těšit na holčičku. Modelka mluví o Rozárce, jméno je tak zřejmě jasné. Hanychová má ještě syna Kryšpína ze vztahu s Miroslavem Dopitou a dceru Miu, která vzešla z manželství s Jakubem Prachařem. Ten už je dnes šťastně zadaný se Sarou Sandevou a s Agátou Hanychovou se rozvedl.

Nemám ráda beton a můj dům je z betonu, říká modelka

Přesto je to právě Agáta, se kterou postavil dům v pražském Suchdole. S Miroslavem Dopitou už to modelka před koncem vztahu nestihla. Když se rozvedli, musela údajně její maminka Veronika Žilková prodat rodinnou chalupu, aby mohla Agáta Jakuba vyplatit a dům si nechat. Prý mu tehdy dala vše, co měla. A není divu. Dům v lukrativní části Prahy má jistě velkou hodnotu, která postupně během let narůstá. 

Dnes už by ale udělala mnoho věcí jinak. „Myslím si, že nejhorší je stavět v páru. Nad každým šroubkem jsme s Jakubem vedli diskuzi a paradoxní je, že ve finále jsem tu já. Teď se snažím interiér přizpůsobit svému vkusu. Vzhledem k tomu, že jsem se tenkrát nechtěla dohadovat, jsem z hodně svých nároků ustoupila. Například nemám ráda beton a u nás je skoro všechno z betonu," vyprávěla o jedné z největších zkoušek manželství, jakou stavba doma bezesporu je. 

V domě se stal zločin

Její předchozí dům v obci Černý Vůl na Praze-západ skrýval ale děsivé tajemství. Po koupi ho nějaký čas pronajímala. Vesnice se jí zajídala, a tak se vrátila zpátky do Prahy. S modelkou a kamarádkou Hankou Chymčákovou si pronajaly byt. Právě Hanka dnes tvoří rodinu s hokejistou Jiřím Hudlerem, bývalým partnerem Agáty i Simony Krainové. O něj dámy vedly dlouhé roky spory. Hudler byl Agáty první velká láska a i po rozchodu k němu měla velmi blízko. Se Simonou mu vztah nevydržel, když vyšlo najevo, že si zaplatil dvě prostitutky, kterým tvrdil, že je svobodný a jmenuje se Martin.

Když se do domu za Prahou modelka v roce 2010 vracela po dvou letech, věděla, že je to jen několik týdnů, co její nájemník napadl a pobodal svoji expřítelkyni. Ženě měl zasadit 45 bodných ran; ta následně skončila na jednotce intenzivní péče s probodnutými plícemi. Do svého domu se Agáta vracela s tehdejším partnerem, motokrosovým závodníkem Janem Brabcem. "Není to na stálo. Dům jsem dala realitkám k prodeji. Stěhujeme se tam především proto, abychom dali dům pořádně do kupy," řekla tehdy.

V sousedství shořel dům

„Kdyby ta ženská útok nepřežila, nikdy bych se tam zpátky nenastěhovala. Naštěstí to dopadlo dobře a holka je v pořádku," uvažovala tehdy mladá žena. O dva roky později v sousedství shořel dům, kde dva lidé zemřeli a spekulovalo se o vraždě. „Vím o tom, byl to dům hned vedle, je to hrozné," byla tehdy v šoku modelka.

Dům nakonec prodala, a ačkoliv tehdy plánovala, že koupí s Brabcem prostorný byt v novostavbě v blízkosti pražského centra, vztah nakonec nevydržel. Dnes plánuje stěhování do domu Jaromíra Soukupa.

Zdroj: Instagram, Sedmička, novinky.cz

KAM DÁL: Eva Burešová se vyjádřila k tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce. Když chcete tento svět opustit, odejděte sami.