Další herec sekl s kariérou: Luďan už toho má dost, stejně jako Novotný z Kukaček

Martin Hofmann si zahrál v seriálu MOST! Luďana. Byla to zásadní role pro jeho další kariéru
  |   zajímavost

Martin Hofmann je v českých kruzích velmi oblíbený. Exceloval ve fenoménu MOST!, zahrál si ve Specialistech nebo třeba filmu Známí neznámí, Ženy v běhu, Ubal a zmiz nebo Havel. Teď ale přišel s radikální změnou života a v nových věcech ho diváci jen tak neuvidí. Překvapivě má stejný důvod jako David Novotný, který si zahrál Karla Holce v oblíbeném seriálu Kukačky. Už zkrátka nechce být vidět. 

Luďan to vzdává! Uzavřel se před světem a zmizel ze sociálních sítí. Herec, který vystudoval činohru na DAMU v ročníku profesora Miloše Horanského, Borise Rösnera a Evy Salzmannové, si dává pauzu. „Přeju vám všem fajnové lednové dny, teď tu chvíli nebudu, vrátím se v únoru! Chci si připomenout, jaký to bylo bez sociálních sítí,“ oznámil svým fanouškům.

Dycky Most!

Pravdou je, že stejně jako David Novotný, který si zahrál třeba v další sérii Kukaček, je v posledních letech obsazován v mnoha projektech. Herci tak mají pocit, že se na ně pozornost veřejnosti upírá až příliš. Šušká se, že důvodem je repríza úspěšného seriálu MOST!. Právě ta ho měla dovést k přesvědčení, že se potřebuje z veřejného prostoru na chvíli stáhnout. Sám si je vědom toho, jak neuvěřitelný je úspěch Luďana a dalších. Heslo „Dycky Most!“ už prakticky znárodnělo. 

Na své soukromí je velmi opatrný a z jeho osobního života toho moc nevíme. Na sociálních sítích se drží zpátky. Dříve měl ale pověst proutníka, dokonce měl zahýbat Jitce Čvančarové. Jejich rozchod byl divadelním představením roku. Po skončení tohoto vztahu se Martin Hoffmann dlouho vedle jiné ženy neobjevil. Změnila to až současná manželka, se kterou má syna Tonyho. Vyženil také dceru Anabelle.

Pauzu ohlásil už v roce 2021

Jeho odstup od veřejného dění není vlastně ničím překvapivým. Už vloni si dal od herectví pauzu a pro nové role vyhlásil doslova stop stav. Zda přijde herecký svět o talentovaného umělce, ještě uvidíme.

S podobným prohlášením přišel také David Novotný z Kukaček. Má pocit, že je ho v poslední době všude až moc,a proto si dává od natáčení pauzu. Kdy se vrátí, je ve hvězdách.

KAM DÁL: Ivan Roubal do poslední minuty tvrdil, že je nevinný. Osud tří lidí zůstal tajemstvím.