Eva Burešová si vystřelila ze svého Přemka! Prý vypadá jako holka

Eva Burešová tvoří s kuchařem Přemkem Forejtem šťastný pár
Zobrazit fotogalerii (7)
  |   zajímavost

Populární herečka Eva Burešová si vystřelila ze svého partnera Přemka Forejta. Kuchaře ze známé olomoucké restaurace totiž označila za holku. A své fanoušky tím opravdu pobavila! Soužití s hvězdou ZOO musí být opravdu zábava. Dvojice se doma evidentně nenudí. 

Eva Burešová je doslova úkaz přírody. Ačkoliv teprve loni v létě porodila svého druhého syna Tristana Williama Forejta, už je zpátky na place ZOO. Dokonce zkouší nový muzikál Bodyguard, kde si zahraje po boku Hynka Čermáka, a připravuje své vlastní turné. Maminkám na mateřské z ní musí jít hlava kolem. Pokud si totiž některá z nich dosud myslela, že nestíhá, Eva nedostatek času spolehlivě vyvrací.

Lásku našla u Přemka Forejta

Má kolem sebe ale pevné rodinné zázemí. Už když byl její první syn Nathaniel malý, pomáhala jí maminka. Ani dnes tomu není jinak, možná se dokonce zapojuje někdo z Přemkovy rodiny. Eva má energie na rozdávání. Zveřejnila videokde si s Přemkem před zrcadlem fénují vlasy. A nasadila tomu korunu, když napsala, že je na rande s kamarádkou!

Jak to vypadá, v novém vztahu je opravdu šťastná. Září, úsměvy rozdává na všechny strany a své milované práce se nemůže nabažit. Občas se objeví nějaká zlá poznámka, že by měla sedět doma na zadku a pečovat o domácnost. Eva se ale může takovým komentářům na sociálních sítích jen smát. Evidentně má tolik pracovních nabídek, že nemusí smutně každého desátého čekat na rodičovský příspěvek.

Třicetiny a k tomu turné

Letos v létě čeká Evu velká událost. Oslaví své třicáté narozeniny! Při té příležitosti si nadělila perfektní dárek. Uspořádá turné, díky němuž se konečně vrátí zpátky k muzice. V posledních letech se soustředila spíše na herectví, a přitom právě muzika je její velkou vášní. A možná jí při tom bude asistovat její nejlepší kamarádka Přéma.

Zdroj: Instagram, ctidoma.cz

KAM DÁL: Ivan Roubal do poslední minuty tvrdil, že je nevinný. Osud tří lidí zůstal tajemstvím.