Brazilská depilace má své nástrahy: Mladou ženu museli hospitalizovat. Na tu bolest prý nikdy nezapomene

Podráždění pokožky po brazilské depilaci můžete zklidnit mimo jiné studeným obkladem
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek na sociální síti TikTok se svěřila se svým hororovým zážitkem po brazilské depilaci. Aby si zašla na brazilku, procedura jí ale nijak nepomohla, spíše naopak. Po návštěvě salonu totiž musela být hospitalizována.

Aby, která žije v Londýně, vyděsila své sledující. Svěřila se totiž s intimním problémem, ze kterého jim přeběhl mráz po zádech.

Celá řada žen, které pravidelně sledují její videa, totiž dochází na kosmetickou proceduru, jejímž cílem je zbavit se nežádoucích chloupků v oblasti bikin. Jde o takzvanou brazilskou depilaci neboli brazilku.

Aby měla s tímto druhem procedury téměř až hororovou zkušenost, a proto se rozhodla, že se o ni podělí s uživateli na sociální síti. Chtěla tím varovat jak ženy, které na brazilskou depilaci pravidelně docházejí, tak ty, které o ní teprve uvažují.

Před šesti lety totiž musela být po brazilské depilaci tři dny hospitalizována. Aby se tehdy údajně nabídla jako „pokusný králík“ své kamarádce, která se teprve učila, jak tento druh depilace voskem správně provádět. To byla ale osudová chyba. Dívku ani nenapadlo, že by jí jakákoliv chyba při – podle jejího názoru – tak banální proceduře mohla nějak ublížit. Bohužel se ale šeredně spletla.

Těsně po depilaci se Aby cítila skvěle. Procedura byla jen o něco bolestivější než od zkušeného profesionála, jinak vše vypadalo tak, jak má.

Dva dny po brazilském vosku se ale její situace zhoršila. Část jejího klína totiž otekla a nabyla obrovských rozměrů a způsobovala jí téměř nesnesitelnou bolest.

„Já na tu bolest nikdy nezapomenu, na brazilku už nepůjdu,“ stěžovala si Aby svým sledujícím na sociální síti TikTok.

Bolestivá cysta v oblasti intimních partií údajně dorostla do takových rozměrů, že si mladá žena nemohla ani nasadit spodní prádlo, dokonce měla i problémy s chůzí.

Kvůli cystě o velikosti menšího míče musela být nakonec hospitalizována. Aby trpěla tak obrovskými bolestmi, že ji lékaři museli uspat.

 Lékaři ji v celkové anestezii zbavili cysty pomocí zákroku, během něhož se z cysty odsaje veškerá nahromaděná tekutina. Aby měla po celou dobu po ruce svého přítele, který jí byl morální oporou.

Jak se vyhnout nepříjemným problémům s brazilskou depilací?

Nejdůležitější je prověřit si ještě předtím, než se na proceduru objednáte, salon, který jste si vybrali. Svěřte se vždy jen do rukou certifikovaných profesionálů.

Několik kroků, které vám usnadní hojení, ale můžete podniknout i před návštěvou salonu a po ní.

  • Dříve než půjdete na brazilskou depilaci, si celou oblast intimních partií lehce ošetřete peelingem či peelingovou rukavicí.
  • Dvě hodiny před procedurou se vyhněte pití kávy, černého čaje a dalších stimulantů.
  • Po depilaci se nejméně na 24 hodin vyhněte cvičení, plavání v bazénu nebo nošení upnutého oblečení, abyste zabránili iritaci pokožky.
  • Může také na ošetřené místo přiložit studený obklad, abyste zmírnili zánět.

Zdroj: Daily Star, Dr. Bailey Skincare

KAM DÁL: Budoucí nevěsta se těšila na pohádkovou svatbu. Sledující na TikToku ale odhalili, že ji ženich nemiluje.

Klíčová slova: