Dvaadevadesátiletá žena, která stále nosí bikiny prozradila, co ji udržuje mladou

Stárnutí kůže ovlivňuje také genetika
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Řada žen s přibývajícím věkem přestává nosit dvoudílné plavky a vsází spíše na ty jednodílné. Na vině je často jejich měnící se tělo a s ním i postava či kůže na těle, která začíná být povislá. To ale není případ Joan Woodhouse.

Joan Woodhouse (92) na svém profilu na sociální síti TikTok pravidelně sdílí videa, ve kterých ukazuje, že věk je v některých případech opravdu jen číslo. Joan se totiž ráda obléká velmi mladistvě, může si to totiž dovolit.

Často nosí krátké šaty, trička s výstřihem, a dokonce i bikiny. Její věk by jí totiž hádal jen opravdu málokdo. 

Joan má nejen mladistvě vypadající obličej, ale i postavu. Řada lidí se jí na sociální síti ptala, jak to dělá, že vypadá stále nanejvýš na 60 let. Joan nakonec tajemství svého mladistvého vzhledu prozradila a její sledující byli nadšení. Jde totiž o produkt, který si může dovolit každý z nás. 

Hvězda sociálních sítí tvrdí, že za její pevnou kůží a krásně tvarovanou figurou z velké části stojí i jeden její zvyk, který zvládne opravdu každý. Joan si totiž již od puberty na tělo pravidelně aplikuje hutný tělový krém. Podle ženy ale záleží i na tom, kdy a jak tento tip převedeme do praxe. 

Zdánlivě nestárnoucí Joan se totiž již od svých 16 let pravidelně maže hutným tělovým krémem ihned po sprše nebo relaxační koupeli.

Je podle ní zkrátka nejlepší pokožku hydratovat, dokud je ještě vlhká a teplá. Klíčem je v tomto případě – mimo načasování – také pravidelnost. To, že si kůži na celém těle po sprše namažete jednou,  vám zkrátka se zpomalením jejího stárnutí nijak nepomůže. Pravidelná hydratace pokožky po celá desetiletí se ale svým efektem podobá pramenu mládí.

Joan je toho živoucím důkazem. Pokud si tedy chcete užívat nošení bikin i po devadesátce, začněte mazat.

Jak předcházet stárnutí pokožky?

Na vzhled pleti má – mimo její pravidelnou hydrataci pomocí tělového krému – vliv i celá řada dalších faktorů. Patří mezi ně také vystavení se slunečním paprskům.

Nadměrné vystavení se UV záření totiž způsobuje ztrátu pevnosti pokožky. Velkou roli v tom, jak naše kůže stárne, hraje mimo jiné také genetika a životní styl. Spolu s pravidelnou hydratací pokožky je tak ideální snažit se dodržovat zdravý životní styl, do kterého patří mimo jiné i vyvážený jídelníček. Vzhled pleti mohou negativně ovlivnit dokonce i zlozvyky, jako je kouření, či nadměrná konzumace alkoholu.

 

@joansumner1930 Back at David's house  #pond #lilypads #beautiful #spain #parati ♬ original sound - Joan Woodhouse

 

Zdroj: Daily Star, Wow Skin Science

KAM DÁL: Farmářka sklidila ostrou kritiku: O svá zvířata pečuje skoro nahá.

Klíčová slova: