Tereza Brodská prozradila, za kým spěchá, když se zavřou ateliéry ZOO

S Herbertem Slavíkem má syna Samuela, díky kterému se v roce 2021 stala babičkou
Zobrazit fotogalerii (4)
  |   zajímavost

Tereza Brodská je oblíbená česká herečka, kterou mohli diváci až donedávna vídat v seriálu ZOO jako soudkyni Danuši, která touží, aby se její syn, tedy soudce Petr Kříž, konečně zamiloval. A nejlépe do chůvy Viky Janečkové. Když se jí to podaří, slehne se po ní zem. Ale nebojte! Hvězda televizních obrazovek se konečně vrací. A s ní i oblíbená dvojčata, která hrají Kubík Barták a Adélka Hesová. 

Návratů do seriálu ZOO není konce. V maskérně už se připravuje také babička a soudkyně Danuše Křížová, která má občas pocit, že její syn je zabedněný vůl, který si šlape po štěstí. Jaké bude asi její překvapení, až se dozví, že to Petr zase zvoral a možná právě přichází o svou novou rodinu.

Babička Danuše se vrací na scénu

Přijal totiž pracovní nabídku v zahraničí a spustil se tam prý s asistentkou. Viky mezitím porodila jejich společného syna a domů se vrací bez Petra. Usídlí se ve svém starém bytě, kde už bydlí Sid a Filip. Mladí a divocí – ti asi nebudou z příchozího novorozence bůhvíjak nadšení. Nebo se mýlíme?

„Tak už jsme zase spolu! A už jsem zase babička Danuše,“ prozradila Brodská návrat dvojčat, která zase o kus vyrostla. Na dětské představitele se v seriálu ZOO vždy těší a moc si je užívá. Když dotočí, jede za svou vnučkou. „Není nic krásnějšího, než když vstoupím do dveří a ona se rozzáří a zavolá Abí,“ vypráví herečka.

Do seriálu ZOO se vrací stará parta

„Tu babí ještě vypilujem! A hrajeme si s legem, na schovávanou, s prasátkem Pepou, čteme si knížky a já ji miluju jako blázen. Prostě jsem babičkou v práci i doma. A to je jedna z nejkrásnějších věcí, která mě potkala. A já se v babičkovství absolutně našla.“

Do seriálu ZOO se postupně vrací všichni, kteří stáli u jeho zrodu. Diváci se mohou těšit na Roberta Urbana, Michaelu Petřekovou nebo Evu Burešovou. O návratu dvojčat se do této chvíle spekulovalo, teď už je jasno. „Máme velké štěstí, že jsi naší babičkou,“ napsal Kuba Barták, představitel Bena, Tereze. Ostatní zase uznali, že na babičku rozhodně nevypadá. 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Kazmovina pokračuje: Tajemný Joker zrušil odpočet a Babiš se odmlčel. Lidi se shodují, že v masce je Mikýř.