Odplata pro cestující v letadle: Žena si nohy na opěradle líbit nenechala

Při cestě letadlem je ideální se obrnit sluchátky i špetkou drzosti
  |   zajímavost

Cestování letadlem je pro některé zkrátka očistec. Ne všichni cestující myslí na ty, kteří jsou nuceni sdílet s nimi někdy i několikahodinovou cestu. Zdá se, že to platí zejména v letadle, kde jsou velmi častým problémem nohy opřené o opěradlo. Jak se bránit otravným spolucestujícím? Na to má odpověď uživatelka TikToku, která si říká Ixamar.

Když mladá žena, která vystupuje pod přezdívkou @thewanterdog a říká si Ixamar, nastoupila do letadla, ještě nevěděla, co ji v něm čeká. Problémem cestování ve veřejné dopravě je, že nikdy nevíte, s kým strávíte několik následujících minut, nebo dokonce hodin.

To je jeden z důvodů, proč celá řada lidí i přes vyšší cenu volí jízdu autem a vyhýbá se tramvajové, železniční a autobusové dopravě. Problémem jsou ale delší cesty, kdy nezbývá, než zvolit tu leteckou. Ne každý z nás má v garáži zaparkovaný vlastní tryskáč, případně na kontě několik desítek tisíc navíc na let první třídou.

Proto je důležité, nenechat si při cestě letadlem nic líbit. V opačném případě byste totiž mohli strávit několikahodinový let s cizími chodidly opřenými na své paži.

Přesně to hrozilo ženě, která svůj nepříjemný letecký zážitek sdílela na sociální síti TikTok. Svěřila se svým sledujícím s nepochopitelným chováním dívky, která cestovala za ní. Opřela si totiž svá holá chodidla téměř až o její loket. Uživatelka sociální sítě sdílela video, na kterém bylo vidět, jak někdo prostrčil chodidla s červeně nalakovanými nehty škvírou mezi sedadly a položil je na cizí opěrku.

Znechucená žena si toho všimla v polovině letu, když se cizí chodidla začala dotýkat její ruky. Tehdy se rozhodla, že si takové chování rozhodně nenechá líbit. Na svém profilu prozradila, co dívce provedla. Ta si příště opírání chodidel o cizí sedadla dobře rozmyslí.

Autorka videa v letadle právě popíjela nápoj, ve kterém byly kostky ledu, což bylo pro její plán naprosto ideální. Jednu z ledových kostek z nápoje vyndala a umístila ji na opěrku, hned vedle chodidla.

„Někomu se tento trik může zdát drzý, já ale rozhodně nechci strávit celou cestu s cizím chodidlem na ruce,“ svěřila se žena. Podotkla také, že dívku v jejím chování nezastavilo ani to, že se nohou dotkla ruky cestujícího před ní, a to hned několikrát.

Kostka ledu umístěná na opěrce se za chvilku začala rozpouštět. Ledová voda se tak dostala až na chodidla. V momentě, kdy si drzá dívka v zadní řadě uvědomila, že jí něco studeného teče na nohy, je okamžitě dala tam, kam patří, tedy na zem.

Zdroj: TikTok, Daily Star

KAM DÁL: Dvaadevadesátiletá žena, která stále nosí bikiny prozradila, co ji udržuje mladou.