Lucie Bílá už má svého Valentýnka. Strach o zajíčka a nakonec romantické vyznání

Lucie Bílá v březnu 1995 porodila syna Filipa ze vztahu s Petrem Kratochvílem, partnerství ale Kratochvíl neudržel kvůli aféře s Pavlínou Babůrkovou, vítězkou Miss Československo 1992
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Zpěvačka Lucie Bílá je zamilovaná až po uši. Už osm let prožívá splněný romantický sen s o osmnáct let mladším svalovcem Radkem Filipim. Nedávno se z lásky oba vyznali na sociálních sítích. Radost pak vystřídal strach, aby nakonec všechno dobře dopadlo.

Mnohonásobná zlatá slavice dala svému zajíčkovi jasně najevo, jak moc pro nic znamená – a že její srdce patří pouze jemu. Jedno oko nezůstalo suché, opravdu dojemné vyznání. Zároveň je ale zřejmé, že Bílá se musí hodně ohánět, aby si ho udržela. Vždyť charismatický Filipi je opravdu kus. Navíc na první pohled chlap dobrák a ochranitelský typ, po kterém touží řada žen o desítky let mladších, než je Lucie.

Bílá mu byla oporou

Před několika dny musel Filipi na operaci páteře. Fitness trenér poznal, že i když je v kondici, tělo zkrátka může vypovědět poslušnost. Dle svých slov potřeboval opravit součástku. A Bílá mu samozřejmě byla oporou v těžkých chvílích. „Moc děkuji tobě, lásko moje. Jsi ten nej parťák v dobrých i těžkých časech… miluji tě,“ napsal Radek na adresu své vyvolené.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

 

Romantika z těch dvou stříká na všechny strany. Bílé se evidentně ulevilo, když si po náročné operaci a několika dnech rekonvalescence svého miláčka odvážela domů. „Tak si vezu svého Valentýnka domů,“ sdělila světu a přidala fotku, na které jim to opět moc sluší. Je příhodné, že se tak stalo právě na sv. Valentýna.

Jak moc tihle dva oblíbení jsou, se ukázalo i na hromadě vzkazů, které dostali. A to nejen od svých fanoušků. Podporu páru vyjádřili třeba Lucie Šafářová, Štefan Margita, Iva Pazderková, Zuzana Belohorcová a další. Snad jim láska ještě dlouho vydrží. Kdyby se někdy točila reklama na zamilovanost, tihle dva by určitě byli aspiranty na hlavní roli.

Zdroje: redakce, Instagram, Prima ženy

KAM DÁL: Kuchařová vystavila tělo na Maledivách: Jíst, meditovat a milovat.