Tajná svatba Evy Burešové: Přestal se konečně Přéma bát chomoutu a udělal životní krok?

Eva Burešová porodila Přemkovi syna Tristana Williama Forejta
Zobrazit fotogalerii (8)
  |   zajímavost

Eva Burešová čeká na svatbu jako na smilování. A není divu. Svou životní lásku našla v kuchaři Přemkovi Forejtovi, který ji miluje z celého srdce. Fanoušci jim lásku přejí a s nadšením koukají, jak budují svou novou rodinu i hnízdečko lásky, kde nechybí pes – a ani děti. Došlo konečně i na svatbu?

Web ahaonline.cz přišel jako první s informací, že byla Eva Burešová viděna ve svatebním salónu, jak si zkouší přenádherné bílé šaty. To by znamenalo jediné! Forejt se konečně vyslovil a je čas na veselku. 

Malá svatba a pár přátel

Už dříve se nechala dvojice slyšet, že kdyby skutečně na vdavky došlo, bude to svatba komorní a jen v kruhu nejbližších přátel. Burešová si dobře uvědomuje, že je pod drobnohledem a musí si dávat pozor na každý krok. 

Fanoušci by jí svatbu moc přáli. Má za sebou totiž smutnou zkušenost s otcem svého prvního dítěte, kterým je hudebník Michael Krásný. Ten si krátce po narození Nathaniela sbalil svých pět švestek a odletěl budovat kariéru za oceán. Za synem jezdil zpočátku jen málo, a ačkoliv se teď Eva dušuje, že mají báječný vztah, dříve o něm zas tak dobře nemluvila a naznačovala, že jejich vztahy by mohly být přeci jen o něco lepší. 

Přemka potkala v show Tvoje tvář má známý hlas, kde mu poslala z poroty srdíčko. Tehdy všichni začali spekulovat, že už spolu dávno jsou. Byl to však jen začátek pohádky, která teprve čekala na své první dějství.

Zpečetili pohádkový vztah prstenem?

Netrvalo dlouho a dvojice přivedla na svět chlapečka Tristana Williama Forejta. Toho se rozhodli neukazovat, a tak mohou fanoušci jen čas od času vidět nožičku, ručičku nebo bujné háro. Eva přestala fotit i svého staršího syna Nathaniela. Možná si uvědomila, že pro chlapce jeho věku není žádným přínosem, když ho lidé na ulici poznávají. 

Podle zdrojů ahaonline.cz teď Eva obráží svatební salóny a hledá své nejlepší šaty. I na svůj Instagram jedny přidala. Možná se tak budoucí rodina Forejtů rozhodla, že už chce konečně patřit k sobě i oficiálně. Přeci nechce Eva, aby jí Přemek utekl! Je úspěšný, pracovitý a vypadá k světu... To si zkrátka tygřice musí pohlídat své teritorium. 

Pravda se jistě brzy ukáže...

Zdroj: ahaonline.cz, Instagram

KAM DÁL: Marek Lambora nahradil Jacoba Erftemeijera: Ve Specialistech se usadil natrvalo.

Klíčová slova: