Zásnubní prsten Megan Fox byl upravený tak, aby při sundání působil bolest: Nevěře to nezabránilo

Megan Fox a Machine Gun Kelly oznámili svůj vztah v květnu 2020
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   osobnost

Internet řeší rozchod roku! Megan Fox a Machine Gun Kelly, kteří se zasnoubili loni v lednu, si na oslavu zásnub dokonce připili vlastní krví. Teď to ale vypadá, že je vztahu konec. Spekuluje se o nevěře MGK s kytaristkou Sophie Lloyd. Zvěstem nepomáhá ani to, že Megan smazala svůj profil na sociálních sítích. 

Vztah s rapperem Colsonem Bakerem přiznala Megan Fox v květnu 2020, ve stejný čas, kdy přiznala rozchod s hercem Brianem Austinem Greenem, se kterým má tři děti. Dostala zásnubní prsten, na jehož designu se umělec sám podílel. Stál 6,5 milionu korun. Obsahoval smaragd a diamant.

Prolhanost, která ti táhne z dechu

„Ve skutečnosti to jsou dva prsteny, které u sebe drží silný magnet. Okolo jsou navíc malé trny, takže když se ho Megan pokusí sundat, zabolí ji to, nechal se slyšet MGK. Také dodal, že věří, že láska zkrátka bolest působí. 

Svým slovům dostál jen o 2,5 roku později, kdy Megan smazala všechny společné fotografie ze sociálních sítí. V posledním příspěvku navíc sdílela video, ve kterém v kovovém sudu pálí zřejmě dopisy a další věci. Okomentovala to slovy, že cítí prolhanost, která táhne z dechu. Citace pochází z písně „Pray to Catch Me“, kterou nazpívala Beyoncé o nevěře Jaye-Z.

Megan pálila dopisy v kovovém sudu

Fanoušci spekulují, že za rozpadem vztahu je kytaristka Sophie Lloyd. „Se Sophie se dal dohromady?“ ptali se. „Možná jsem se dala se Sophie dohromady já,“ odpověděla Megan a krátce nato svůj profil smazala. Jak to vypadá, ke svatbě už ani nedojde.

Dvojice na sebe upozornila hned několikrát, měli bouřlivý vztah, Megan mu na sociálních sítích vzkazovala, aby ji oplodnil, tvrdila, že nikdo krásnější, než MGK po Zemi ještě nekráčel, a také, že si ho vysnila, když jí byly teprve 4 roky. Zda je teď šťastná, že takovému románku obětovala zřejmě svou rodinu, to ví jen ona. Někteří si však šuškají, že dvojice spolu měla strávit svátek sv. Valentýna. Možná nám tak ukážou namísto rozchodu odpuštění?

Zdroj: Instagram, lajk.iprima.cz, super.cz

KAM DÁL: Seriál ZOO: Velké tajemství Viky Janečkové prozrazeno.