Dnešní Výměna manželek bude hlučná, Petra schytá urážky. Zavři ty dveře, smrdíš, řve Roman na syna Zuzky

Zuzka to v životě neměla lehké
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Už dnes večer čeká diváky televize Nova další Výměna manželek. Tentokrát se představí mladá maminka Petra, která chce napravit partnerský vztah, ve kterém převládly hádky. Vymění se s temperamentní Zuzkou, která je matkou v domácnosti a partnerovi Romanovi dává přednost před dětmi. Ten zarazí Petru hned při uvítání nemístnou poznámkou, že se synem Tondou se v pokojí spát nemusí bát, vždyť přece není na holky.

Petra (26), maminka z moravské vísky, zamíří do Karlových Varů. Tam jí čekají čtyři děti. Tři z nich má Zuzka (38) z předchozího vztahu – Tondu (19), Petra (15) a Béďu (10). Tříletou Sofinku mají partneři spolu. Právě ona bude předmětem jedné z největších hádek. Petře se nelíbí, že ji Roman (34) vozí v autosedačce nepřipoutanou. Starší děti pak potvrdí, že je to vcelku běžné. „Já takhle jezdím normálně,“ řekl také Roman. „Jestli to chceš řešit, tak já můžu jít domů,“ zvýšil hlas. „Magor vyšinutej, já jsem úplně vytočená,“ řekla na plnou pusu Petra. A Roman za breku dcery odešel.

Tříleté dítě v autosedačce bez pásů náhradní manželku vytočí

Zuzka vypadá na první pohled drsně a ostříleně, opak je ale pravdou. Její milá a dobrosrdečná povaha se projeví hned na začátku. Ani Petra se nebude pouštět do zbytečných konfliktů, s Romanem však bude mít práci zachovat chladnou hlavu.

Zuzka je matkou v domácnosti. Její partner Roman má 34 let, toho času je na Úřadu práce. Spolu s nimi žijí tři děti z předchozího Zuzčina vztahu – Tonda (19), Petr (15), Béďa (10) a společná Sofinka (3). Právě ta se stane ústřední postavou hádky Romana s vyměněnou manželkou Petrou. Nemůže pochopit, že jí Roman vozí nepřipoutanou v sedačce, byť na krátké vzdálenosti. Po diskuzi se staršími syny však zjistí, že to není neobvyklé.

Měl by ses o sebe už starat sám, školí Roman Tondu

Právě Tonda bude Petře během Výměny velkou oporou. Má velké sny a touží studovat, Roman má ale pocit, že si Tonda hraje na něco, co není. „Zavři ty dveře, smrdíš,“ zařve Roman na Tondu a Petra se nestačí divit. Ačkoliv argumentuje, že máma má vůči němu vyživovací povinnost, protože studuje, Roman ho bude opakovaně vyhazovat. A je to prý běžné.

Nakonec sama Zuzka uzná, že se jí po Romanovi nestýská. Dává mu přednost před dětmi. Ještě se navíc přizná, že ji po hádce Roman zamyká v pokoji. Od té doby na něj Tonda zanevřel. Petra bude zase vděčná za to, co doma má. 

Jak tohle dopadne? Uvidíte už dnes ve 20:20 na televizi Nova. Na Voyu již teď.

Zdroj: TV Nova

KAM DÁL: Zlatá labuť bez atmosféry a s moderní Dancingerovou: Kde jsou ta třicátá léta?