Gloria šokovala manžela valentýnským dárkem, na který jen tak nezapomene

Muž se nedočkal čokolády, ani svetru. V krabici ho čekaly fotografie žen
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Mladého muže při otvírání valentýnského dárku od přítelkyně pořádně zamrazilo. Nešlo o oblečení, hodinky, ani o poukaz na seskok padákem. Manžel Glorie, který se nejspíše těšil na kvalitní bonboniéru, zažil po otevření krabice šok. Namísto očekávaných sladkostí našel uvnitř vytištěné fotografie různých žen. Z pohledu sledujících na sociálních sítích to vypadalo na dárek na rozloučenou.

Oslava sv. Valentýna je už dávno za námi, avšak některé páry se z ní ještě nestihly ani vzpamatovat. Většina z nás obvykle v den zamilovaných očekává dárky v podobě sladkostí, květin, oblečení nebo šperků. Prostě něco hezkého, co tomu druhému udělá radost.

Ne všichni ale měli v den sv. Valentýna takové štěstí. Gloria, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem gr93la se svěřila s tím, co darovala svému manželovi. Video, ve kterém svůj dar natočila, získalo miliony lajků a obrovské množství komentářů. Ženy jí fandily a muži argumentovali proti.

Vytištěné fotografie žen

Gloria svému manželovi připravila sbírku příspěvků nejrůznějších dam, které své snímky sdílely na sociální síti Instagram. Neudělala to ale jen tak. Její manžel totiž každou z fotek, které se nacházely v krabici, na sociální síti olajkoval, a to se jeho ženě zjevně příliš nelíbilo.

Krabice byla plná fotografií krásných instagramových modelek v minišatech. Některé z obrázků by se ani nemohly objevit v televizi před desátou hodinou večerní. 

Gloria dokonce každou z fotek přilepila na špejli. Poté fotografie zapíchala do červeného stojánku, který vlastnoručně vyrobila ze čtyř kousků polystyrenu a červeného balicího papíru. 

V popisku pod videem ale Gloria napsala něco, čemu sledující dokázali jen stěží uvěřit. Údajně se nejednalo o výtku, ale o vtip. S manželem prý mají skvělý smysl pro humor a ze svých občasných přešlapů a chyb si vůbec nic nedělají. Její manžel se prý instagramové výstavce nakonec od srdce zasmál.

 

@gr93la What did you gets get your man for Valentine’s Day ? #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ ♬ Bust Your Windows (Cover of Jazmine Sullivan) - Glee Cast

Zdroj: Daily Star, TikTok

KAM DÁL: Zasnoubil se s nafukovací pannou. Nyní oznámil, že je těhotná.