Mladá žena tvrdí, že trpí kletbou krásných. Je tak dokonalá, že jí každý závidí

Benefity, které s sebou nese atraktivita, podle krásky nestojí za to
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Atraktivní mladá žena Shye Lee na svém profilu na sociální síti prozradila, že jí její krása ztěžuje život. Dokonce ji prý považuje za prokletí. Uvedla hned několik příkladů, její sledující ale pro její údajné utrpení příliš pochopení neměli.

Shye Lee na svém profilu na sociální síti odhalila „temnou stránku atraktivity“Podle krasavice není všechno zlato, co se třpytí. Většina lidí touží být atraktivní. Na první pohled se zdá, že vzhled je klíčem k řadě zavřených dveří, možná je to ale právě naopak. Shye totiž tvrdí, že jí její vzhled život spíše ztěžuje. Dokonce tento problém nazývá „kletbou krásných“.

Věří totiž tomu, že většina lidí kolem ní jí závidí. Údajně mezi ně patří i její rodina, kamarádi a kolegové v práci. Během let prý proto nebyla pozvána na nespočet večírků, oslav a posezení u skleničky vína. „Když jste krásní, tak zkrátka můžete být milí jak chcete, ale ostatní vám budou závidět a chovat se k vám nepříjemně,“ svěřila se Shye.

„Dokonce propásnete i spoustu večírků, oslav narozenin a dalších akcí, protože některé ženy se budou bát, že jim přeberete muže,“ pokračovala.

Shye poté zmínila, že na druhou stranu má krása i své benefity, jako jsou drinky zadarmo, pozvánky na VIP události a vyšší šance na „získání bohatého muže“.

Negativa ale podle dívky převažují nad pozitivy.

Často na ni údajně také pokřikují muži na ulici a lidé na ni neustále zírají. Dokonce se svěřila s tím, že kvůli své kráse přišla o jednu z blízkých kamarádek. Ta totiž chtěla být jako Shye, ale nedařilo se jí to, tak se jí snažila udělat ze života peklo. „Začala se oblékat jako já, dokonce se i líčila jako já a zkoušela proti mně poštvat mé přátele. Už mě to nebaví,“ prozradila.

Ne všichni sledující ale dali Shye za pravdu. Některé ženy pod příspěvek napsaly, že v životě prošly proměnou z neatraktivních v atraktivní, a měly tak možnost zažít chování ostatních lidí vůči sobě v době, kdy nebyly krásné, i naopak. Podle většiny z nich převyšují výhody, kterých se pohledným ženám dostává, nad nepříjemnostmi, kterým musí čelit.

„Lidé se ke mně chovali mnohem lépe, dostala jsem mnohem více pracovních příležitostí, lépe se mi dařilo navazovat nové kontakty. V porovnání s tím, jaký jsem měla život předtím, to bylo zkrátka mnohem lepší,“ napsala jedna z nich.

 

@shye.lee

PRETTY GIRL CURSE IS REAL!

♬ original sound - Shye Lee | Marketing + Biz

 

 

Zdroj: Daily Star, TikTok

KAM DÁL: Zubař vyděsil pacienta k smrti. Stačilo mu k tomu jediné video.

Klíčová slova: