Seriál ZOO: Hádka Michaely Pecháčkové a Šimona Biliny kvůli penězům

Míša Pecháčková jako Lady Y mile překvapila
Zobrazit fotogalerii (8)
  |   zajímavost

V seriálu ZOO byl dosud vztah Sid a Adama v podání Michaely Pecháčkové a Šimona Biliny jedním z posledních, který ještě fungoval. A to přesto, že mladá žena pocítila sympatie k fotografovi Filipovi, zatímco byl Adam v Amazonii. Teď ale přicházejí další komplikace. Je dědička sklářského impéria Novotných pro chudého Adama přeci jen velké sousto? 

Když Sid konečně pochopí, že Adam má problém s penězi, pokusí se ho zachránit tím, že mu podstrčí pár tisícovek. To se pochopitelně hrdého muže dotkne – a oheň je na střeše. Byla jen otázka času, kdy se projeví, z jakého prostředí pochází Sid – a z jakého Adam. Ačkoliv je řečená Anča hrdá natolik, že pracuje v ZOO, peníze od rodiny si nebere a stará se o sebe sama, PIN ke zlaté kartě ještě stále neztratila. A tak se čas od času rozhodne, že někomu pomůže tím, že mu půjčí peníze, které by jí samotné nechyběly. Až ji Eliška Krásná bude muset upozornit, že celý svět zkrátka spasit nemůže.

Michaela Pecháčková už hraje jako profík

Zamilovaná dívka ale z pochopitelných důvodů touží zachránit svého Haďáka, který miliony na účtu nemá a teď ho mají postihnout finanční problémy. Že z toho bude hádka, to je snad všem jasné. 

Michaela Pecháčková, která hraje roli Sid, si v srdcích diváků vydobyla své pevné místo. V prvních dílech byla terčem kritiky, teď je ale vidět, jak se díl od dílu zlepšuje a konečně nachází hereckou polohu, která jí opravdu sedí.

Kvůli kariéře v seriálu ZOO hodně obětovala

Míše je 19 let a hned získala hlavní roli v seriálu, který se vysílá v hlavním čase na jedné z nejsledovanějších televizí – to je úspěch, který jí už nikdo neodpáře. Přesto přiznala, že se se slávou a pracovním vytížením pojí starosti, kterým musela v poslední době čelit. Například musela absolvovat přestup z Pražské konzervatoře na soukromou školu, protože jí nebyl povolen individuální plán, navíc musela opakovat třetí ročník.

Možná však ví, že pokud teď hned nechytne šanci za pačesy, už se taková příležitost nemusí nikdy opakovat. Velkou oporou je jí herecký kolega Šimon Bilina, představitel Haďáka, který se shodou okolností ve skutečnosti úzce přátelí s hudebníkem Tomášem Klusem, který si zahrál postavu fotografa Filipa Jandy. Už brzy se také mohou diváci těšit na návrat Evy Burešové, Roberta Urbana a představitelů dvojčat, která hrají Kubík Barták s Adélkou Hesovou. Eva by se měla objevit v dílech už tento měsíc.

Zdroj: iDNES.cz, ČSFD, seriál ZOO, ctidoma.cz

KAM DÁL: Úchvatná budoucí maminka Jenovéfa Boková: Bude to holka, nebo kluk?