Dnes v seriálu ZOO: Sid zlomí Filipovi srdce, Marek zatouží po Viky

Eva Burešová a Štěpán Benoni hrají v seriálu nejlepší kamarády
Zobrazit fotogalerii (8)
  |   zajímavost

Jestli někdo v tomhle milostném příběhu ostrouhá, je to Filip Janda. Fotograf, kterého perfektně hraje Tomáš Klus a který se tak trochu zamiloval do křehké Sid. Jenže ta má oči jen pro svého Haďáka, a ačkoliv Filipa v opilosti políbila, žádné velké plány s ním nemá. Filip se ale dostane do trapné situace.

Fotograf Filip Janda v podání Tomáše Kluse konečně získal odvahu a jde vyznat lásku Sid. Má k tomu jednoduchý důvod – viděl těhotenský test a hádku s Haďákem. Nenapadne ho nic jiného, než že mladý muž odmítá svou odpovědnost za zplození potomka a pasuje se do role rytíře, který Sid za každou cenu pomůže a o dítě se postará. To mladou ženu vyděsí, protože už dávno ví, že těhotná není. A Filip má po naději. Machyánová ho miluje až za hrob, tu ale nechce on. A Sid, ta v něm vidí prostě jen kamaráda.

Adam získá několik milionů

Starosti čekají ale i Adama. Konečně získal důkaz o smrti svých rodičů, a tak mu bude vyplacena životní pojistka v řádech milionů. Rozhodne se koupit pro sebe a Sid nové bydlení, čímž samozřejmě babičku Novotnou obměkčí. Původně chtěl přitom žádat o práci ve sklářském impériu, aby měl nějakou tu korunu navíc. Teď může zůstat u práce, kterou miluje, a ještě budou mít vlastní byt.

Dusno bude ale u Marka s Tes. Ačkoliv je do něj půvabná brunetka zamilovaná až po uši, Marka počáteční nadšení opustilo a vypadá to, že něco tají. Na vině mohou být telefonáty s Viky, která si mu stále stěžuje, jak zle se teď se soudcem má. Lásky se jí nedostává, na syna je sama a v zahraničí se nemá komu svěřit.

Mařenka vycítil příležitost a zapomíná na Tes

Marek zřejmě vycítil, že po desítkách dílů snažení a skryté nenaplněné lásky, by mohl být konečně pro Viky pevným bodem, o který se Viky může opřít. Nechá nakonec Tes kvůli její vlastní sestře – Viky? Pravdou je, že tahle dvojice se přece jen zná o něco lépe a na Markovi bylo vždy vidět, že k Viky chová city. Skončí nakonec Tereza sama?

Už brzy se očekává návrat rodiny Křížových, a s tím vyvstává otázka, zda v bytě zůstane Charlie s děvčaty. Ačkoliv se ze začátku prezentoval jako lesklý župánkový král, který tancuje u ledničky, teď je jeho dějová linka s Ilonkou tím vůbec nejvtipnějším, co seriál má. Tvůrci ale avizovali, že Lucie a Bára Černé by měly zůstat.

Zdroj: seriál ZOO

KAM DÁL: Komplikace v seriálu ZOO: Těhotenství Michaely Pecháčkové zasáhne do děje.