Absurdita ve StarDance: Simona Babčáková má všeho dost, vyrovnává se s tím po svém

Babčáková se „s absurditou vyrovnává po svém“, začala sdílet vtipná videa na instagramu
 

Na další díl jedenáctého ročníku oblíbené taneční soutěže StarDance se o víkendu dívalo 1,5 milionu lidí. A viděli, že v jeden večer skončily hned dva páry. Jenomže to zřejmě nebylo tak úplně fér.

Většinou páry v soutěži končí či pokračují v závislosti na hlasech diváků. Fanoušci pořadu rozhodli, že se do dalšího kola už nepodívají Zdeněk Godla a Tereza Prucková, kteří se s diváky dojemně loučili na instagramu. 

„Můj milý Zdendo, děkuju za tu tříměsíční jízdu, kterou jsme spolu zažili! Byl to nenahraditelnej čas, kterej se zpočátku houpal chvilku dolu, chvilku nahoru, až si našel ten správnej směr,“ napsala na svůj instagram tanečnice Prucková.

Dále v příspěvku nezapomněla ani zmínit, jak je na svého tanečního partnera pyšná, aby ho po prohře trochu povzbudila. Prucková s Godlou sice měli slzy na krajíčku, ale alespoň se oba mohli uchlácholit tím, že si fér zasoutěžili, dali do toho všechno, ale prostě to nedopadlo.

Absurdita

To ale nebyl případ Simony Babčákové a Martina Prágra. Jejich vyloučení ze soutěže bylo bohužel souhrou nešťastných náhod. Moderátorce Tereze Kostkové totiž vyšel pozitivní test na covid. Hygiena společně s ní poslala do karantény i Babčákovou a Prágra, protože ani jeden z nich nebyl naočkovaný. 

Nejen, že tak přišli o body od poroty, ale ani se jim nepočítaly zaslané hlasy. Navíc podle pravidel museli soutěž opustit.

Simonu Babčákovou ale ani v téhle "nefér" situaci humor neopustil, na instagram přidala video, které popsala „Každý se s absurditou vyrovnáváme po svém.“ Prosila v něm operátora, aby všechny SMSky přeměnil na hlasy pro taneční pár.

Zdroj: Česká televize

KAM DÁL: Partyšová, Žilková a Hanychová začaly předcvičovat online. Sklidily ostrou kritiku.