České celebrity se nebojí rodit po 40. Co miminko udělalo s postavou Csákové, Krainové a dalších?

Přerušovaný půst a low carb strava pomohly Iloně Csákové zhubnout i desítky kilogramů
Zobrazit fotogalerii (5)
 

V současnosti se věk, ve kterém mají ženy děti, neustále posouvá. Stále více žen se soutředí na svou kariéru a založení rodiny odkládá, nebo zkrátka chtějí v mládí cestovat a užívat si života. Své o tom ví i tyto české celebrity.

Mateřství je v pozdějším věku údajně mnohem náročnější. Tyto hvězdy to ale zvládly na jedničku s hvězdičkou.

Bára Basiková

Zpěvačka Bára Basiková (58) se stala maninkou ve svých 46 letech. Tatínkem jejího syna Theodora je její o 15 let mladší partner Petr Polák (42). Není pochy o tom, že pozdější těhotenství Báře neuvěřitelně prospělo. Na svůj věk vypadá naprosto úžasně! Ze svého předchozího manželství má Bára ještě dvojčata Annu a Marii.

Sára Saudková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Saudkova photographer (@sara_saudkova)

Další maminou, která své dítě přivedla na svět po 40, je umělkyně Sára Saudková. Sáře se v jejích 45 letech narodil syn Oskar. Vždy toužila po velké rodině a to se jí nakonec i podařilo. Zdá se, že počkat si s těhotenstvím po 40 je téměr elixírem mládí. Sára Saudková vypadá lépe než kdy dříve.

Ilona Csáková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ilonacsakova)

Zpěvačka Ilona Csáková (50) na mateřství nespěchala, také se stala maminkou až po čtyřicítce. Má syny Daniela (12) a Dominika (9). Zpěvačka si roli starší maminky užívala a za nic by ji nevyměnila! Z jejích synů už vyrostli mladí gentlemani. Csáková bude mít co dělat při odhánění nápadnic.

Simona Krainová

Na seznamu nesmí chybět ani česká kráska Simona Krainová, i když svůj poslední porod stihla těsně před 40, ve 39 letech. Ve svých 38 letech porodila syna Maxe a ve svých 39 syna Bruna. Tatínkem obou chlapečků je její manžel Karel Vágner (48).

Martina Pártlová

Nedáno po čtyřicítce porodila i zpěvačka Martina Pártlová (42). V červnu tohoto roku přivedla na svět holčičku Stellu. Tatínkem je její o 14 let mladší přítel zpěvák Josef Vařeka (28). Štěstí z této rodinky přímo tryská.

KAM DÁL: Vyznáte se v potomcích Micka Jaggera? Nejmladšímu jsou 4 roky, nejstaršímu 50