Svatba Andreje Babiše je za dveřmi. Známe detaily, dorazí prezident Zeman i Karel Gott

Snad mu ta spokojenost vydrží i v manželském životě a po volbách...
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Bývalý ministr financí a zakladatel hnutí ANO Andrej Babiš chystá svatbu, a to už velmi brzy. No, a kde jinde by své partnerce Monice měl složit slib, než ve svém Čapím hnízdě nedaleko Tomic? Šest dní tak budou mít návštěvníci smůlu. Tomu se říká předvolební párty. Kdo na ní nebude chybět?

Babišovi kolegové, přátelé i rodina jsou v těchto dnech v pohotovosti. Čapí hnízdo už se připravuje na veselku, která bude jistě velkolepá. Jak moc ovlivní Babišovu popularitu mezi voliči, lze jen těžko předpovídat. Pozvánku údajně obdrželo na dvě stě hostů. Mezi nimi by neměl chybět ani prezident České republiky Miloš Zeman a nejspíš ani zpěvák Karel Gott.

Monika se konečně dočká příjmení

Partnerka Andreje Babiše už dlouho používá příjmení svého partnera. Mnoho lidí si tak myslelo, že jsou dávno svoji. Jejich vztah trvá prý už 23 let, pár se zná ještě o dva roky déle, tedy čtvrt století. A už tuto sobotu proběhne civilní svatební obřad.

Návštěvníci Čapího hnízda budou mít v následujích dnech smůlu. Areál bude uzavřen od 25. 7. do 30. 7. To jsou tedy přípravy...

Podle našich informací si pár řekne ANO kolem čtvrté hodiny odpolední. Oddávajícím by měl být votický místostarosta Jan Kučera. Monika s Andrejem vychovávají vlastní sedmnáctiletou dceru Vivien a třináctiletého syna Frederika.

Babiš má z prvního manželství se spolužačkou ze střední školy Beatou děti Adrianu a Andreje. Přípravy probíhají prý hlavně pod taktovkou Moniky, která už jednou manželkou byla. Tak snad se jí to teď povede lépe, prostředky by na to byly.

Líbánky pár zatím nechystá. Možná až po volbách. Kdyby se teď Andrej Babiš na pár týdnů vzdálil, mohlo by se mu vše rozpadnout. Stejně tak novomanželé nechtějí ani žádné svatební dary.

Jak to bude probíhat?

Málokdo možná ví, že Monika Babiše při první žádosti o ruku odmítla. Exministr financí přiznal, že na něj byla naštvaná, protože šel do politiky a pokazil tak pohodovou rodinnou atmosféru. Budoucí manželka jednoho z nejmocnějších mužů v republice si prý přála skromnější veselku. S tímto přáním ale nepochodila. Vše by mělo být v bílé barvě, kterou Monika miluje. Samozřejmě včetně šatů, které si nevěsta vyhlédla na internetu od jedné zahraniční návrhářky. Nalíčí ji vizážistka Ivana Tokárska, která si před časem vzala "do parády" také například Danielu Peštovou.

Prstýnky si pár nechal vyrobit v klenotnictví Graff. Andrej Babiš bude mít obroučku z bílého zlata, nevěsta k tomu přidá diamanty. Oba šperky mají vyryté iniciály a datum svatby. Pro hosty uvaří držitel stříbrného ocenění M. D. Rettigové šéfkuchař Ladislav Douša. Nic speciálního a extra neobvyklého se však prý nechystá. Monice půjde za svědka kamarádka, lídrovi hnutí ANO dlouholetý kamarád. Na velké finále se chystá ohňostroj a koncert.