Přehnali to s alkoholem

Strážníci z Prahy 2 řešili dvě osoby zjevně pod vlivem alkoholu, které se povalovaly na chodníku. Hlídku městské policie kontaktoval i řidič TAXI, který uvedl, že mu poškodily sedačky ve vozidle. Muž a žena odmítli se strážníky spolupracovat, skončili tak na služebně Policie ČR.

V pátek před jedenáctou hodinou večer vyjela hlídka strážníků z Prahy 2 do Vinohradské ulice ke dvěma osobám, které se měly povalovat na chodníku. Na místě zjistili muže zraněného v obličeji, který se sklání nad ženou ležící na zemi, oba zjevně pod vlivem alkoholu. Strážníky ihned kontaktoval taxikář, který uvedl, že tento pár vezl a poškodil mu interiér vozidla.

Vzhledem k tomu, že dotyčné osoby odmítly se strážníky spolupracovat a jakkoli komunikovat, neprokázaly svou totožnost a ani nezbytnou součinnost k jejich zjištění, rozhodla se je hlídka předvést na místní oddělení Policie ČR. Obě vzápětí začaly klást odpor, zapřely se o služební vozidlo a znemožnily tak předvedení. Žena se začala znovu válet po zemi. Vůči oběma byly použity donucovací prostředky a nasazena pouta. Třiatřicetiletý muž a čtyřiatřicetiletá žena byli poté předáni Policii ČR, poškození vozidla řidiče taxislužby na místě řešila hlídka státní policie.