SEZNAMKA: Najde šestnáctiletý metalista svou lásku?

Na svůj věk vůbec nevypadá. Která dívenka se chytí?
Zobrazit fotogalerii (4)
 

“Vzbudím se, udělám si kafe a jdu si zapálit." Vojtovi je sice jenom 16 let,  přesto se rozhodl zkusit štěstí v naší seznamce a potkat dívku svých snů. Najde ji? 

“Jsem single momentálně jenom měsíc, ale před tím jsem nikoho neměl asi půl roku,” svěřil se mi šestnáctiletý hoch Vojtěch, který se do seznamky ČtiDoma.cz přihlásil, i přestože nepochází ze středních Čech. “Napíšete mi prosím ten seznamovací článek?” poprosil mě. Zdá se, že najít pravou lásku chceme v každém věku co nejrychleji.

 

Vojtěch Jozífek pochází ze Žďáru nad Sázavou, v sprnu mu bude 17 let. Ve volném čase se věnuje hudbě. Jeho oblíbeným mottem je: "Neopouštěj toho, koho miluješ, pro toho, kdo se ti líbí, protože ten tě opustí pro toho, koho miluje."

Ve volném čase se Vojta věnuje hlavně své hudební skupině Crazy Monkeys. “Vážím si hudby, ke které jsem se dostal skrze tátu. Realizuji se ve hraní, skládání hudby až po učení se zvučení na mix pultu.

Zpívám, skládám texty a hraju na cajon,” řekl mi. “Nemám žádné představy o budoucnosti a nevím, kde bych chtěl být za 5 let. Ale s kapelou máme velké plány,” dodal.

 

O svojí budoucí lásce má Vojta poměrně přesné představy: “Nesmí být ani tlustá ani hubená. To mi stačí. Taky bych byl rád, kdyby poslouchala tvrdší hudbu jako já. Třeba metal, rock, punk. Ale není to důležitý, hlavně když se budeme mít rádi.”

 

Zeptala jsem se, co by o něm měla budoucí partnerka vědět. “Občas mívám výkyvy nálad, ale to asi každý. Na holku si čas udělám vždy, i když už mám něco naplánovaného. Jsem přizpůsobivý, což je podle mě pro slečny skvělé,” pochválil se Vojta.

Jak vypadá běžný Vojtěchův den? “Vzbudím se, udělám si kafe a jdu si zapálit. Nasnídám se a jdu do školy. Po škole si dám oběd a mám buď zkoušku s kapelou, nebo odpočívám doma, kde pomáhám rodičům v domácnosti (vaření, uklízení, pomáhání sestře s věcmi do školy). Poté jdu spát,” popisuje.

 

Překvapilo mě, že už Vojtěch ve svém věku kouří, tak jsem se ho rovnou zeptala, jak to má s alkoholem. “Nedá se říct, že piju, ale nejsem ani úplný abstinent. Něco mezi tím.” Dostali jsme se v rámci diskuze také k náboženství a tomu, zda je věřící. “Věřící nejsem, spíše ateista, ale věřím v Satana. Nejsem satanista, ale věřím, že někdo je zlo, někdo je dobro,” svěřil mi.

Chcete osobně poznat Vojtu? Napište mu na Facebook: Vojtěch Jozífek nebo na mail: jozi12ahoj34@seznam.cz