Toužíte po zamilovaných fotkách? Květnová akce pro čtenáře ČtiDoma.cz

Toužíte po zamilovaných fotkách v duchu prvního máje? Máme připravenou speciální akci jenom pro vás
 

Našli jste svou lásku a chcete se ostatním pochlubit? Nejlepší možností je nechat se zvěčnit od profesionálního fotografa. Že nevíte, jak na to? ČtiDoma.cz pro vás připravilo speciální slevu na májové focení v pražském foto ateliéru.

“Když jsem potkal přítelkyni, rozhodli jsme se, že si uděláme vlastní ateliér společně,” popisuje Karel Stanislav Labuť, který před skoro třemi lety otevřel Experimentální Foto Ateliér Image Club, který je dnes hojně využívaný k účelům fotografování.

 

“Hledal jsem ateliér, který se mi bude opravdu líbit. Ateliéry, které jsme nacházeli, byly černé kobky ve sklepeních. Nebo to byly prostory, které byly naprosto nevyhovující. Sem jsme přišli a hned nás to oslovilo, protože je to bývalý ateliér pana Radka Pilaře, což byl významný představitel výtvarného umění. Takže to tady má svého ducha,” směje se Karel.

 

Speciální nabídka pro čtenáře ČtiDoma.cz

“Brzy budeme slavit 1 000 dní od pořízení ateliéru,” vysvětluje Karel Stanislav Labuť. “Na květen jako na měsíc lásky plánujeme párové focení. Můžete u nás získat slevu 50 % jak na párové focení, tak na focení pro přítele, přítelkyni, manžela či manželku. Stačí při objednávce uvést heslo ČTI DOMA,” říká Karel a těší se, že květnové nabídky využijete.

Jak využít slevu? Napište e-mail na adresu: info@image-club.cz, popište svoje představy o fotkách a uveďte heslo ČTI DOMA. Získáváte tím slevu 50 % na balíček láskyplného focení v Experimentálním Foto Ateliéru Image Club. 

 

Co si od takového focení můžete slibovat? Na místě je možné zapůjčit oblečení a rekvizity jak pro ženu, tak muže. Dá se vymyslet opravdu zajímavá stage, fotka může být podaná např. jako z minulého století. Květnová nabídka platí pro páry a zamilované, ale dá se pojmout i jako romantické překvapení pro druhého. Důležitá je také vizáž. “Moje přítelkyně Jitka se každoročně umisťuje na předních příčkách Mistrovství ČR v make-upu, takže o vás bude dobře postaráno,” usmívá se Karel.