Máme rande, co si přát. Ale otázka zní… Jaké to rande bude

To bychom si přáli všichni...
 

Všichni známe význam tohoto slova. Rande na slepo, rande u kávy, rande v přírodě, rande v… Je však jedno, které není právě to klasické rande, ale je to název jedné seznamovací agentury - Rande.cz. Takže pojďme si s ní dát rande. Ať víme, jaká je.

 

Zasedneme k počítači, uděláme si pohodlí, obložíme se například mlsky a pitím, pustíme si příjemnou hudbu a vyrazíme na Rande.cz Po zadání tohoto názvu se otevřou stránky agentury, a my jako zvědaví tvorové začneme pátrat zrakem, jak to naše Rande.cz vypadá.

 

Vypadá… no posuďte.

 

Spatříte profily mladých lidí, ve věku 20-30 let, a skoro přes celou obrazovku na vás juká formulář registrace zdarma.

 

Nejde zavřít, nejde si kliknout na fotky kdo je kdo, kolik lidí je on-line, nic. Jen jediná možnost vyplnit formulář, a zaregistrovat se, aniž byste tušili, co dál je na seznamce pro vás připraveno. První dojem z pohledu na uvítací stránku je… Seznamka pro mladé. Starší ročníky to může odradit.

 

Ale protože máme výdrž, tak se zaregistrujeme. Dáme kontakt na mail, heslo, foto, něco i o sobě a jsme v tlupě lidí na randeti co randí. Teda přesněji… chtěli by.

 

Opět máme možnost v horní části zadat, koho hledáme, věk, výšku, odkud by měl kdo býti, a hlavně nezlobiti. Pak je jen opět na naší volbě koho si vybereme, komu co napíšeme, a potichu se modlit, zda dotyčný či dotyčná odpoví. A jak už to bývá, není to vždy pravidlem. Chce to výdrž.

 

Rande.cz je takový internetový soupeř se seznamkou Štěstí.cz, lidi ji mají v oblibě stejně tak jako Štěstí, a jistě se vám stane to, že když budete zkoumat profily lidí a jejich fota, stejné najdete i na seznamce, ale většinou pod jinými nicky.

 

Jedna perlička navíc je i ikonka rychlé rande. Je to seznam akcí, kde se formou rychlého seznamování můžete systémem otázka  - odpověď seznámit, nebo prásknout dveřmi a odejít.

 

Samozřejmě z vás může být VIP osoba, a jak už to bývá, za korunky. Máte možnost si zvolit členství od 50 Kč na 40 dní, nebo za 99 Kč na 120 dní, a poslední možnost je za 199 Kč na 250 dní. Co za to získáme?

 

Například tyto možnosti:

 

Větší archiv zpráv, větší archiv vzkazů, víc druhů smajlíků, možnost vložení více fotografií do profilu, přikládat fota do vzkazů brebentících zájemců s vámi, navýšení kapacity adresáře, atd.  Základní systém seznamky, galerie odpovědí atd. toto neomezuje. Je jen na jedinci, zda se chce cítit jako VIP nebo jako klasický uživatel.

 

Takže jen si nakonec od srdce popřát, ať to vaše rande na Rande.cz vyjde, a třeba nám o něm dáte vědět, jaké bylo.  Hezký víkend.

 

V pondělí to mezi námi dozajisté zajiskří, neb na řadě bude seznamka Jiskření.

Máte zkušenosti s Rande.cz? Jaké?