Když to mezi dvěma zajiskří, je skoro ruka v rukávu

Až to klapne a zajiskří, to bude fofr....
 

Ale co udělat pro to, aby to zajiskřilo? Sirky ani zapalovač nám nepomůžou, a tak k tomu využijeme na internetu služeb seznamky, která má toto slovo ve svém názvu. Seznamku online Jiskření.cz

Po vstupu na jejich stránky na nás juknou opět rozmazaná profilové fota uživatelů.  Pro namlsání k přihlášení, jen dvě či tři fota jsou normální, a ostatní rozostřená. Ihned vidíme upoutávku na zaplacení částky 79 Kč, která je dle infa jednorázová a neměnná. Pak teprve můžeme odpovídat těm, co nás zaujali a to do maxima 2 000 písmenek.

 

V hledání si můžeme nastavit bez zaplacení, koho hledáme, orientaci pohlaví, zda hledáme ženu, muže, vybrat si kraj či město, a pak nám už jen zbývá zadat rozmezí věku protějšku od -  do.

 

Vyplníme vše, klikneme na výběr a máme k dispozici fota, která nám vyhovují dle našeho výběru. Sice hezké, ale vidíme doslova … jo, slyšíme to denně. Fota rozmazaná. Takže je jen na nás, zda zaplatíme poplatek 79 Kč a vrhneme se do detailnějšího průzkumu obličejů vybraných adeptů.

 

Škola seznamování

 

Seznamka Jiskření.cz nám také jako bonus nabízí desatero jak se seznámit. Jak postupovat, jak se chovat, jak mluvit, jak,… jak… ale všichni víme, že do poslední chvíle ani netušíme, zda dotyčná či dotyčný vůbec je takový nebo makový.

 

Jsou to zajímavé tipy, ale upřímně, kdo už byl na nějaké seznamce, sám ví, že je jen na něm, co o sobě napíše, jak to myslí, co tím chce říci, a je na druhé straně, jak to pochopí, jak si to přečte a stáhne vše na svoje já. A to žádná škola předem neví. Takže tuto školu berme jako lehké rady na to, jak reagovat na dotazy protějšků, co o sobě napsat… Pokud to ale je pravda. A to je na seznamkách kámen úrazu. Pravdu se dovíme jen při osobním poznávání. Pod písmenky jsme všichni borci.

 

I když díky nim člověk zažije i zajímavé zážitky. Ještě mám v mysli osobní zážitek se seznamkou Jiskření. Konkrétně moje spolupracovnice a tajemný muž na druhém konci. Poznali se na Jiskření, psali si otevřeně, a ona se přes písmenka svěřovala i o osobním životě i o pracovních problémech. Jak v práci ji to štve, jak náš nadřízený je … no comment, jelikož to a to udělal špatně, že by to udělala jinak, své postřehy a názory, jak by se tam pracovalo, kdyby se to a to se změnilo, no a on též. Říkali si vše otevřeně, jako by se znali od mlada.

 

Nakonec došlo k osobnímu setkání. Věděli jména, byli ze stejného města, jen pro jistotu si nenapsali, kde přesně pracují. Psali si delší dobu a nakonec se domluvili na osobním setkání. Jak už to bývá, děva mě požádala, abych ji nenápadně doprovázel, kdyby to byl nějaký úchyl, tak aby měla krytá záda.

 

Souhlasil jsem a vešli jsme do kavárny každý sólo, a já byl zvědav, jak se poznají. Poznali se téměř hned. Rozsedl jsem málem židli, jak jsem prudce na ni dodřel. Ten tajemný totiž byl… Majitel firmy, kde jsme oba pracovali.

 

Výsledek setkání?

 

Dlouho si povídali, povídali, v práci Jiřka, jak se dáma jmenovala, povýšila, ve firmě se hodně změnilo k lepšímu, a po delším čase nastal den, kdy si řekli oba to své vzájemné ANO.

 

On pohled z druhé strany je také k něčemu dobrý, obzvláště, kdy jeden druhému umí a hlavně chce naslouchat. Tak, jak i v běžném životě. A je jedno zda žijeme single, nebo v páru. Vše je o komunikaci.

 

Jo, na seznamkách lze doopravdy zažít zajímavá setkání a zážitky. Ostatně hodně z vás to jistě zažilo na vlastní kůži.

 

Takže třeba na seznamce Jiskření.cz, to právě zajiskří zrovna mezi vámi a tím druhým. Ať to vyjde co nejdříve.

Neb vše je jen náhoda. Jako i seznamka Náhoda cz