Den, kdy najdu lásku. Nový domov pejskům a kočičkám

Vyrazte na akci a najděte si nového miláčka
 

14. května proběhne květnová akce “Den, kdy najdu lásku”. Tento den vám může změnit život. Najděte nového partnera nebo dejte nový domov opuštěným pejskům a kočičkám. 

Květnová akce Den, kdy najdu lásku se bude konat v pražském Atriu Flora od 10 do 15 hodin. Akce je pokračováním úspěšného setkání na podporu ženského sebevědomí, které proběhlo již tento rok 16. ledna - Den, kdy se budu mít ráda.

 

Tentokrát je akce propojena s tématem lásky, a to jak k ostatním, tak k sobě. Lásku můžete projevovat v mnoha podobách. Milovat můžete sebe, partnera, nebo i čtyřnohého mazlíčka. Naplňovat vás může i činnost, která vás baví, proto nikdo nepřijde zkrátka.

 

Neodcházejte domů sami

Celým dnem bude provázet moderátor Miroslav Šimůnek, na své si zde přijde každý. Díky seznamovací agentuře Náhoda zde můžete potkat lásku svého života. Kdyby se nezadařilo, můžete změnit životy psů a kočiček. Ve spolupráci s Máme rádi psy zde bude totiž 20 psů a 20 kočiček hledat nový domov.

 

Vítěz soutěže MasterChef vás naučí jak na to, aby láska procházela žaludkem, a předvede, jak připravit romantickou večeři. Sexkoučka Julie Gaia Poupětová si s vámi naopak popovídá na téma vůně lásky. Nebude chybět ani psychologie. Rostya Gorfon-Smith prozradí, jak si zvýšit sebevědomí, a Olga Šípková spolu s Davidem Huffem se s vámi pobaví o harmonii těla a mysli.

 

Pokud je vám blízký spíše svět internetu, možná vás zaujme bloggerka Lucie Van Koten, která také přislíbila svou účast na akci. Organizátorem akce jsou ŽENY s.r.o., podnikavé sebevědomé ženy, které spolupracují a pomohou vám nastartovat kariéru. Proto nebude chybět ani Eva Čejková Vašková, samotná zakladatelka projektu ŽENY s.r.o. Na místě vás však čeká mnoho dalšího.

 

Stáhněte siVelikost
PDF icon program.pdf396.8 KB