Zesnulou matku schovávala v mrazáku 10 let. Důvody fakt nepochopíte

Existuje nějaké vhodné místo, kam ukrýt mrtvolu? Mrazák se nepočítá, to už je přežitek
  |   zajímavost

Policie zadržela ženu, která deset let schovávala v mrazáku tělo své zesnulé matky. Své počínání Japonka vysvětlovala obavou, že by se musela vystěhovat z tokijského bytu, pokud by se na matčinu smrt přišlo.

Policie potvrdila, že zadržela osmačtyřicetiletou Jumi Jošinovou kvůli podezření, že skrývala mrtvolu, která se našla v mrazáku v jednom bytu v Tokiu. Zadržená uvedla, že tělo schovala už před deseti lety, protože nechtěla přijít o byt, který sdílela s matkou a který byl pronajatý na matčino jméno.

Mrtvé tělo objevily uklízečky

Jumi Jošinová ale tento měsíc stejně musela byt opustit, a to kvůli neplacení nájemného. Tělo přibližně šedesátileté ženy v mrazáku objevily uklízečky, které přišly dát byt do pořádku. Podle policie muselo být tělo ohnuté, aby se do mrazáku vešlo.

Dobu ani příčinu smrti nedokázaly úřady podle serveru BBC News určit. Na zmrzlém těle nicméně podle policie nebyla vidět žádná zranění. Policie podezřelou zadržela v hotelu ve městě Čiba, ležícím nedaleko od Tokia.

Případů je více

Není to ale jediný takový případ. Před pár lety policisté při domovní prohlídce u dealera drog v USA objevili těla rovnou obou jeho rodičů. Nejprve si mysleli, že je zavraždil, což se ale neprokázalo. Muž jim řekl, že je chtěl mít u sebe a nechtěl platit za pohřeb.

V Mexiku si povedený páreček zase schovával těla několika kamarádů. Zřejmě pro případ, že by si s nimi ještě někdy chtěli zahrál oblíbený poker. Což jde ale po smrti dost těžko...

KAM DÁL: Tajemná mrtvola s válečnými plány: Britové naservírovali Hitlerovi špionážní sekanou.