Martin Hofmann ukázal svalnaté tělo v plavkách. Přesně tohle jeho fanynky potřebovaly

Činoherní herectví vystudoval na pražské DAMU v ročníku profesora Miloše Horanského, Borise Rösnera a Evy Salzmannové
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Fenomén otužování a mrazivých koupelí už dostihl spoustu Čechů. Celebrity samozřejmě nejsou výjimkou. Fotkou jen v plavkách se pochlubil i herec Martin Hofmann. A nutno říct, že na tohle jeho fanynky dlouho čekaly, protože hvězda seriálu Most! rozhodně není pupkatý povaleč.

Konec loňského roku a začátek toho letošního nepatří jen vládním zmatkům v rámci opatření v zatím marném boji s nemocí covid-19, ale také otužování. Mnoho známých tváří se nechalo zlákat a studenou koupel zkusilo. Jen namátkou Eva Decastelo, Lucie Křížková, Roman Vojtek a celá řada dalších.

 

 

Pro fanynky svátek

Slavým otužilcem je i Martin Hofmann. „Neprožívám nijak příliš, je-li něco v módě. Kačeří pusu si třeba udělat nenechám. Ale tohle je prostě zážitek!“ napsal si na svůj instagramový profil. A fakt je, že kromě milovníků "mrazivého opálení" z toho musí mít radost i jeho fanynky.

Tenhle herec totiž není prototypem chlapíka, který by se za každou cenu producíroval před foťáky, navíc jen v plavkách. Pro jeho obdivovatelky je to tedy tak trochu svátek přesto, že Martin jim má rozhodně co nabídnout. Myšleno v rámci fotek své postavy samozřejmě.

 

 

KAM DÁL: V roce 1968 ztratil v Antarktidě peněženku, teď ji dostal zpět. Neskutečné, co v ní našel.