Martina Gavriely je babičkou. O dceru se při porodu bála, sama si totiž v minulosti prošla peklem

Kromě psů teď bude krotit i dvouletého syna a miminko své dcery
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Sama třikrát potratila, z toho dvakrát v šestém měsíci. Takže když si loni v září Martina Gavriely na sociálních sítí zveřejnila fotku z ultrazvuku, všichni jí blahopřáli ke třetímu potomkovi. Ve dvaačtyřiceti však další dítě nečekala. Těhotná byla její dcera Jessica, která v noci z pondělí na úterý porodila zdravou holčičku Olivii Rose.

„Ty vole ne, nejsem těhotná,“ zněl jeden z hashtagů u společné fotografie s dvouletým synem Leem a devatenáctiletou Jessicou v jiném stavu. Gratulace, které mířily k ní, tak předala dceři. „Klokan přiletí v březnu,“ slibovala Gavriely na konci loňského listopadu s tím, že v sama by sice ještě děti chtěla, ale tělo už je zkrátka proti.

 

 

Pravdou je, že málokterá žena může tvrdit, že vychovává malého synka a zároveň se stala babičkou. A nenajde se zřejmě nikdo, kdo by Martině rodinné štěstí nepřál, protože pokud jde o těhotenství, prošla si opravdovým peklem. 

„Jsem prostě pověrčivá,“ přiznávala Gavriely. Hlavní je, že Jessica i její miminko jsou v pořáku. „Její porod jsem prožívala mnohem více než ten svůj. Nejraději bych to odrodila za ní. Hlavně, aby jí nic nebolelo,“ sdělovala Martina těsně před porodem dcery. 

KAM DÁL: Alkohol, prášky a teror od bývalého manžela. Seriál Ulice ukazuje drsné věci, kam až nebohá Blanka spadne?