Apríl! Tyhle aprílové žerty vás dostanou

Máte také vtipné postelové zážitky? Podělte se o ně anonymně v komentářích
 

Chcete napálit své blízké a nevíte jak? Inspirujte se několika aprílovými triky a připravte jim nečekaná překvapení. Ještě máte čas! 

Kdo by si nedal?

Apríl 1: Připravte falešné Oreo sušenky

Kdo by si rád nepochutnal na sušenkách lákavě připravených na stole? Jenomže tyhle budou trošičku jiné. Jak na to? Sušenky Oreo opatrně oddělte od sebe, odstraňte krémovou náplň a místo ní tam dejte bílou zubní pastu. Trošku ji rozetřete a přilepte sušenky zase k sobě. Můžete takhle ,,upravit" celé balení a pak jen sledovat, jak se ostatním křiví pusa. 

 

 

Co to je?

Apríl 2: Změňte barvu vody WC splachovače

Pokud máte možnost vystřelit si z někoho doma, určitě máte toaletu. Většina záchodů má za sebou nádobu s vodou, kde se čerpá nová voda, se kterou pak spláchnete. Kupte si barvivo na jídlo - nezvyklou barvu jako je červená, fialová, nebo třeba hnědá. Nakapejte cca 20 kapek barviva do nádoby. Pak nezbývá než čekat, až někdo půjde spláchnout.

 

Že by nový druh?

Apríl 3: Vyrobte nový druh banánu 

Máte doma banány? Co takhle jeden banán trošku poupravit tak, aby byl vevnitř už nakrájený? Vezmete banán a na pomoc dlouhou jehlu. Pak musíte po celé délce banánu vždy jehlu zapíchnout přes slupku dovnitř a jehlou ,,zakvedlat" do stran. Místa vpichu po jehle nebudou vidět. Až někdo banán oloupe, bude rozkrájený po celé délce. 

 

Apríl 4: Jsem těhotná; ona je těhotná

Sice trochu ohraný Apríl, ale když nebudete pár dní před ním vůbec připomínat, že je prvního dubna, snadno napálíte své rodiče, či přítele. Je to sice trochu drsnější, ale určitě je napálíte. Chce to trochu hereckého umu, nesmát se a konzultovat to jako hotovou věc. Až sdělíte, že to byl Apríl, aspoň si všichni oddychnou. Můžete si vymyslet i něco jiného, jen pozor, aby to nedopadlo nějak takhle: 

 

Apríl 5: Vytvořte umělé lejno

Snad nejnechutnější, ale zase velmi účinný apríl provedete tak, že vytvoříte lidské lejno. Jak na to? Stačí rozmáčet vnitřek kartonového tvrdého papíru pod vodou. Ten pak musíte zmuchlat a vytvořit z něj napodobeninu lidského lejna. Potom už zbývá ho narafičit na inkriminované místo. Co takhle okraj záchodové mísy? Anebo vnitřek? Můžete kolem poházet trochu toaletního papíru, přidat kakao nebo kafe, aby se voda ,,zabarvila" do požadovaného odstínu. 

Poslední tip!

Všechny uvedené aprílové vtípky můžete vyzkoušet kdykoliv, nejenom na Apríla. Druzí je tak nebudou očekávat, a tím je pořádně napálíte. Na internetu jsou takové pranky (žerty) oblíbené celoročně. Pochlubte se, jak se podařilo blízké napálit vám. 

Užijte si veselý Apríl.
Klíčová slova: