SOUTĚŽ o vstupenky na L´AMOUR párty

L´AMOUR večírek je určený nejen ženám. Podívejte se na bohatý program
 

Již tuto sobotu 21. května proběhne párty nejen pro ženy. 

L´AMOUR je večírek s bohatým svůdným programem. Soutěžte a získejte volný vstup na neopakovatelnou noc.

Máme pro vás připraveno 10 volných vstupenek na večírek L´AMOUR. Stačí následovat instrukce uvedené na Facebookové stránce ČtiDoma.cz a pak už se můžete těšit na volné vstupenky. Všem výhercům budou vstupenky zaslány hned po skončení soutěže v elektronické podobě.

 

Jak na to? Je to snadné!

1. Do komentáře na Facebooku nám odpovězte na soutěžní otázku: "Jak se jmenuje korzetiérka a hlavní partnerka akce L´AMOUR?" Nápovědu naleznete na webu L´AMOUR.

2. Spolu s odpovědí nám do komentáře napište nejoriginálnější a nejkreativnější krátkou textovou pozvánku na tento konkrétní večírek.

Vyhodnocení: 10 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a budou mít u své kreativní pozvánky nejvíce lajků, vyhrávají.

Soutěž trvá až do 20. května (23:59).

 

Co bude na L´AMOUR párty?

“Akce je zajímavá tím, že nic podobného v tomto duchu u nás ještě nebylo. Ženy mohou na večírku nasát inspiraci a objevit krásu ženství,” říká Sida Strauch, zakladatelka a organizátorka akce L´AMOUR.

 

Podívejte se na podrobný program večírku L´AMOUR a na co se můžete těšit.

 

Večírek L´AMOUR proběhne v sobotu 21. května od 18 hodin. Program odstartuje v 19 hodin, do té doby se můžete aklimatizovat. Po zakončení oficiálního programu je připravena pro návštěvníky after párty. Akce proběhne v pražském P.M. Club & Cocktail baru.