Výlet v plné zbroji…

jen vyrazit
 

Tip na výlet, při kterém my, i naše ratolesti budeme mít možnost setkání s vojenskou technikou. Využít možnosti si ji zblízka prohlédnout i prozkoumat, porovnat bojovou techniku jak historickou, tak i současnou, výzbroj i výstroj ČSLA a mnoho dalšího překvapení, které čeká jen a jen na vás.

Toto vše vám nabízí muzeum na demarkační linii v Rokycanech. Čeká na vás 150 kusů bojové techniky, zastoupené ženijními, protileteckými a spojovacími vojenskými automobily od roku 1924 až po současnost. Dále na vás čeká rozsáhlá expozice obrněných transportérů, tanků a dělostřelectva. Taktéž vás uvítá vnitřní expozice jedinečného zpracování událostí ČSR 1918-1945, doprovázena multimediální expozicí a diorámy, a také trojrozměrnými exponáty. Pro pamětníky, ale i pro zájemce jak vše bylo tenkráte, je připravena naučná stezka stálého opevnění a „Železné Opony“. V areálu muzea je zajištěno bohaté občerstvení s možností nákupu suvenýrů.

Muzeum je v provozu od 1.4 do 31.10.2015 denně od 9 do 18 hodin na adrese Šťáhlavská 1284, Rokycany. Pro ty kdo přijedou auty D5 EXIT 62. http://vojenskemuzeumrokycany.cz/

Muzeum zajišťuje i rodinné oslavy, setkání přátel, možnosti ukázek bojové techniky v akci, ale i jízdy v těchto vozidlech, čtyřkolkách, paintball, rozborka samopalu, střelba ze vzduchovky, a to vše zakončeno výdejem stravy z polní kuchyně do ešusů.

Všem návštěvníkům příjemný a jedinečný zážitek, a hlavně pro děti báječně prožitý víkend.