Páteční seznamovací večer u Kocoura

 

Chcete se seznámit, či jen si zatancovat a najít nové přátelé a kamarády? Máte tento týden šanci. U Kocoura najdete vše.

Jak už jsme se zde zmínili, v restauraci u Kocoura ve Vysočanech, stanice metra Vysočanská, kde se přes křižovatku vydáte směrem k železničnímu nadjezdu, a asi po 100 metrech jste po pravé straně v cíli. V pátek 17.7.2015 od 19 hodin máte šanci si zatancovat, seznámit se s lidmi kteří jsou také sami, nebo si jen zajít s partou známých posedět v příjemném zahradním prostředí, a dát si něco dobrého k večeři a k pití.

Hudba je zajištěna Dj, a to 80-90 leta, ale i dnešní hudba, kterou slýcháváme s rozhlasu. V ceně vstupenky za 100 Kč na osobu je zahrnuta i tombola o ceny. Končí se o půlnoci, ale Kocour vydrží hodně, a tak se zavírá kolem druhé hodiny ranní.

No, a pokud se vám tam zalíbí, nebo najdete lidi, s kterými se rádi zas uvidíte, máte šanci si to zopakovat.  Za 14 dní Kocour a restaurace ožijí jen a jen pro nás.

Také je možnost, a ta se plánuje pravidelně, s lidmi co navštěvují tuto sešlost si vyrazit na víkendové srazy, spojené s hudbou, procházkami přírodou, v příjemném prostředí smluvních penzionů za dobrou cenu, spojeno s nevšedními zážitky a poznáním super lidí.

Věková hranice je neomezena, dle praktické zkušenosti a návštěv těchto akcí u Kocoura a zájezdech je věková hranice od 30+ / 40+/50+.

Já jdu a třeba se tam poznáme osobně. Tak nezapomeňte… V pátek tento týden 17.7.2015 od 19 hodin do 24.00  restaurace u Kocoura, stanice metra Vysočanská, přes křižovatku pěšky kolem banky směr Prosek ( železniční nadjezd) asi 100 m.

Kocour čeká …a já též.