Děti v šátcích i vícerčata – hranice z loňska byla překonána

Děti v šátcích jsou IN. V Milovicích jich v sobotu napočítali 349
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Více jak tři stovky dětí v šátcích a nosítkách, 305 vícerčat i nejvíce bubnujících lidí ve stejném rytmu na jednom místě. V milovickém rodinném parku padaly rekordy.

Rekordy z loňského roku byly překonány

Letos se dětí v šátcích a ergonomických nosítkách napočítalo 349, překonán byl i počet vícerčat, kterých se letos sešlo 305, ztoho 145 dvojčat, 5 trojčat a jedny paterčata. Dalším rekordem bylo nejvíce bubnujících lidí na jednom místě. Na akci přijela vícerčata až z New Yorku a Košic. Nejmladšími byla dvanáctidenní dvojčata, která se narodila mamince, která má sestru dvojče. Všechny rekordy byly pečlivě počítány a kontrolovány komisařem Davidem Rafajem z agentury Dobrý den, kam budou i zapsány.

Jak to bylo loni

  • V roce 2014 se v parku sešlo 266 vícerčat
  • 161 nosičů dětí v šátku či ergonomickém nosítku 
  • 432 bubeníků

 

Vystoupení bubeníků a Yvety Blanarovičové

Na sobotní akci vystoupila se svým programem Yveta Blanarovičová, která si kromě známých písní z pohádek, připravila pro děti i soutěže. Se svým uměním vystoupila na závěr i skupina Groowe Army v čele se skvělým bubeníkem Tokhim. Pod jeho vedením se během chvíle proměnil amfiteátr v masu bubeníků, kteří vytvořili poslední rekord – nejvíce bubnujících lidí v jednom rytmu na jednom místě. Sobota v Mirákulu měla skvělou atmosféru, kterou si užili naprosto všichni.