O víkendu můžete s dětmi vyrazit na festival Letňák i haloween

O víkendu vyjede naposledy i speciální vlak pro děti
 

Sobota i neděle slibuje spoustu akcí pro celou rodinu. Tak neseďte doma a vyrazte na některou z nich.

Letňák 2015 v Říčanech

V sobotu 31. 10 to bude Na Fialce v Říčanech pořádně vřít. Festival má připomenout letní atmosféru, proto bude kromě kapel a dalších vystoupení v ceně i plavání. Těšit se vaše ratolesti mohou na Kašpárka v rohlíku, Mňágu a Žďorp, kejklíře a baviče Vojtu Vrtka a další. Kromě toho přímo na akci pokřtí svoji novou knihu Jiří Žáček. Více se dozvíte na www.fialka.cz.

Halloween na Berchtoldě

V sobotu se také koná na zámku Berchtold od 16 do 19 hodin Halloween. Pohádková akce pro děti bude plná čarodějnic, čertů, upírů, strašidel a duchů. Děti mohou přijít převlečené za všelijaká strašidla – bude se konat módní přehlídka i diskotéka strašidel. Více informací zjistíte na: www.zamekberchold.cz.

Halloween v Červeném Újezdu

31. října od 13 hodin se koná Červeném Újezdu halloweenská akce pro děti. Budou se vyřezávat dýně, soutěžit. Připravena je bojovka i lampionový průvod. Více na www.hrad-cervenyujezd.cz.

Dětská jízda Cyklohráčku do Železničního muzea Zlonice

Sobotní speciální jízda do Železničního muzea ve Zlonicích zakončí letošní sezonu Cyklohráčku. Vlak přestavěný na velké hřiště pro děti mimořádně pojede až do Zlonic k železničnímu muzeu. Tam se děti mohou svézt na úzkorozchodné průmyslové dráze, prohlédnout si historické lokomotivy a speciálně v sobotu dorazí do muzea také historická zemědělská technika. Další informace v článku.

Další tipy na přelomový víkend

 

Klíčová slova: