Jestli jsme nebo nejsme single, není rozhodující, vždy můžeme zažít mnoho krásných chvil.

I v jídle se dá čarovat s výsledkem na sežrání
 

Venku sluníčka ubývá, ubývá i toulek do přírody, o víkendu nebudeme vstávat tak brzy tak proč si neudělat příjemné chvilky.

Snídaně v trávě, snídaně do...

Jednou z nich může být i snídaně do postele. Tento akt je vlastně výrazem lásky k blízkému člověku, v případě krátké známosti i poděkování za strávenou noc.

Jsou tací, kteří začnou reptat. Jé snídaně do postele, drobky v posteli fuj, to budu hned zase uklízet atd.  Ale zkusili jste to někdy? Nikam nepospíchat, v klidu, ještě v pyžamu si vychutnat čaj nebo kávu a pak se třeba ještě na chvilku zachumlat do peřiny a jak se říká dotáhnout pupík. Při partnerském porozumění se prochrupnete do pěkného dne.

Ale pozor

Může ovšem nastat i jiná situace. A to když vám partner sice přinese snídani do postele, ale nezapomene prohlásit: „Miláčku tohle je jen ukázka, jak si představuji, že mi budeš každý víkend servírovat snídani.“  Tady pak asi o nějaké shodě řeč nebude, časem se z partnerů mohou stát opět singles.

 

Krásné probuzení

Ale i když je člověk sám dokáže si ráno zpříjemnit a trošku i prolenošit. S pomocí šikovného „nohatého“ tácu pomocí vlastního těla, si i tu snídani do postele naservíruje.

Všimli jste si, jak často se snídaně objevuje v  písničkách, jako námět obrazů ….

 

 

Nemluvě o hlavním jídle.

Kdo je singles  ví, že každodenní řešení otázky co do sebe, je někdy obtížnější, než otázka co na sebe. Kdo je sám a kuchtí si, jistě potvrdí tu situaci, že vždy jídlo podané doslova až pod čumec, nebo si ho objednáte v restauraci, vždy chutná lépe. Nemluvě pak o věčném mytí nádobí a uklízení na své místo jen pro to, abychom ho zas vytáhli a zasr… pardon, zašpinili od jídla.

Ale když se jídlo dělá z lásky k druhému, je na to čas, člověk má fantazii, a má i zvědavost jak jídlo bude chutnat, a dokonce i líbit, je pochvala či úsměv druhého víc, jak řád zlaté vařečky. Nevěříte? Tak zkuste vyčarovat velice snadno na talíři to, co je v naší fotogalerii. Je to vyzkoušené, a neptejte se ani na reakce. Hlavně malých strávníků. Budete chváleni až do nebe a ještě kousek.

Přitom to chce jen fantazii a rýži.

 

Ministerstvo zdravotnictví varuje… Při prohlídce fotografií neslintat do klávesnice.

S úsměvem nám bude chutnat lépe
Zobrazit fotogalerii (7)

Mohlo by vás zajímat :

Když je touha, k tomu tělesné chutě, je v těle chlapa dosti krutě!

Kočka kam se podíváš.