Swingers party, mýtus versus realita - 1 část

Vstup do neznáma.
 

Swingers párty. Toto slovo ihned vyvolá představy hromadných divokých párty, kde, jak se říká, nikdo neví kde je hlava, a kde noha. Každý si hraje intimně s každým, a všichni to vědí, i když u toho nebyli. Tak jak to vlastně je? Co by nás čekalo, kdybychom se odhodlali a šli do toho?

Tuto situaci a další otázky jsme rozebírali společně s majiteli klubu, kde se  swingers party konají. Sympatický pár odpovídal na všechny otázky, které jim byly položeny, a tak si můžete udělat vlastní názor na tyto lechtivější služby.

 

Jak dlouho podnikáte v tomto oboru?

Věnujeme se pořádání swingers párty už přes 11 let. Bylo něco nového, klientela moc nebyla. Přišly dva páry, potom tři, pět, a po poznání, že vše je trochu jinak, než si myslely, se informace o našem klubu rozkřikla po známých, a my jsme zakrátko měli plno. Služby, prostředí, diskrétnost vše k plné spokojenosti.

V roce 2007/2008 vlivem ekonomické krize počet návštěv poklesl, ale v dnešní době se naopak opět navýšil, a máme kolem 25 stálých párů. Na párty je vstup pouze v páru, ale nezajímá nás, ani nikoho z návštěvníků ten fakt, který pár je milenecký, manželský, nebo jsou to jen kamarádi, kteří tu jsou poprvé ze zvědavosti.

 

Věková kategorie

Věková kategorie je mezi 35-45 let, ale jsou tu i starší páry, které vítají tu skutečnost, že zde věk nehraje roli. Hlavní je pohoda, klid, komunikace mezi lidmi a příjemné prostředí pro návštěvníky.

Byl to borec.

Nejstarší návštěvník byl velice známý člověk Jan Domabyl, který žil v Austrálii, měl 55 letou přítelkyni, a do našeho klubu chodil se dvěma dalšími přítelkyněmi. S ohledem na věk se nezúčastňoval aktivních akcí, ale jen se díval, jak si dámy užívaly. Ono když v životě počet sexuálních partnerek či známostí překročí počet 10 000, je to zkrátka znát.

 

Vstup do klubu je zdarma, nebo se platí vstupné?

Vstup pro jeden pár stojí 1000 Kč. V této ceně je uvítací drink u baru, malé občerstvení během setrvání páru v našich prostorách, hygienické potřeby, pánské ochrany, lubrikanty a osuška, v které návštěvník může chodit jak po celém domě, tak se pohybovat venku na zahradě.

 

Dost často se stává, že si návštěvníci dělají legraci, že to tu vypadá jako v klasické kavárně.

Příjemně zařízený bar.

Po vstupu a vypití uvítacího drinku si posedí v křeslech, navážou komunikaci s jinými, a je jen na nich, zda se svléknou v kabině, osprchují se a zahalí do osušky. Mohou si vybrat odpočinek s drinkem v bazénku, posezení u baru, či navštíví jednu z 5 místností. Jde jen o výběr, co nás zajímá, co chceme s protějškem vyzkoušet, a případně se i zapojit do společných hrátek.

 

pokračování najdete na stránce Swingers párty, mýtus versus realita - 2 část