Stříbrné vánoční dny jsou tu

Víkendový tip, kde najít dárky pod stromeček pro ty, na kterých nám záleží...
 

Vánoce se blíží, davové šílenství ve shánění dárků pomalu začíná. Chcete se tomu vyhnout, a při výběru dárků pro vaše nejbližší zažít i zajímavé víkendové odpoledne? Je tu pro vás tip, kde toto vše najdete pod jednou střechou.

Pokud si uděláte v předvánočním čase plném úklidu, nákupů a shonu čas, navštivte 7. Veletrh dárků, vánočních dekorací a spotřebního zboží.

Od 10. 12. do 13. 12. 2015 v čase 10,00 – 18,00 hodin, se koná na výstavišti Letňany velký veletrh s tématikou vánočních dnů. Můžete k návštěvě využít metra C, nebo dojet autem. Tentokrát je parkovné zdarma. Jak se říká „ A to se vyplatí.“

 

Co vás čeká?

Na vaši návštěvu čeká 350 vystavovatelů, a můžete si vybrat přes 6 000 dárků. Záleží na vašem vkusu, komu dárek bude určen, a hlavně, jak je tučná vaše peněženka, nebo hodnotně nabitá vaše platební karta. Pokud ani to, ani to, asi tam bude i možnost využít některou úchvatně výhodnou půjčku, kterých je v dnešní době v médiích přehršle. Až se někdy člověk bojí otevřít ledničku, aby tam některá z nich nebyla.

 

Bude tam i Fashion zóna, a do poslední chvíle nebudete tušit, co na vás fantastického „vybafne.“

 

Můžete si také vybrat na českém jarmarku různé výrobky, zboží, a výhodou je, že se domluvíte česky. Oni i prodavači ze zahraničí češtinu ovládají. Uvidíme, zda tam také budou. K ochutnávce budou připraveny dle pořadatele gurmánské i tradiční speciality, takže přijměte jedno doporučení… Moc se doma nenapucněte.

 

Pokud vás z toho bude bolet celé tělo, nezoufejte. Místa na relaxaci, kavárny, a pro vaše akční dítka dětské koutky, to vše je vám k dispozici. To vše bude provázeno bohatým doprovodným programem, zajímavými soutěžemi pro všechny, a možnááá…

Možná právě vám bude Ježíšek s kamarádkou Štěstěnou držet palce, a vy vyhrajete jednu z mnoha výher.

Jedna osobní prosba na konec… Pokud byste nic nevyhráli, ale od Ježíška jste dostali tip na 6 čísel do Sportky, které vyhrají… prosím, napište mi je. Jdeme na půl.

 

Hezké chvíle při nákupech, relaxaci, a hodně inspirace k vánočním dárkům, a jak to vše mile zabalit přeje za celou redakci ČtiDoma.cz

Roman Procházka

Redaktor rubriky Single