Nudíte se o vánočním svátku a tváříte se nevesele? Tak běžte do Prdele

Občas se dobře pobavit je zážitek nad zlato...
 

Když se člověk nudí, má doslova problém co s tím. Ale s portálem ČtiDoma.cz se nudit nebude, i kdyby šel doslova a do písmene do Prdele.

Není to urážka, ani narážka kam jít, ale zajímavý tip na zajímavý večer v rockovém klubu Prdel na Václavském náměstí v Berouně. Ano, čtete dobře. I Beroun má svůj Václavák. Pokud se zajímáte o kapely, zvuk, či na tato témata popovídání, nebo si zahrát turnaje v šipkách, máte možnost v sobotu, 2. 1. 2016 se osobně zúčastnit šipkového turnaje. No řekněte. Nebude to pr…? Možnost strávit večer v Prdeli, kde není tma, při příjemné muzice, se jen tak někomu nepodaří. Vy tu šanci. máte.

Pokud ale budete v Berouně, a do Prdele se vám zrovna nebude chtít, máte možnost využít dalšího kulturního využití.

 

Tanec při živé hudbě na břehu Berounky.

Kde je Berounka, tam je i Štika. To platí o restauraci U Štiky. Na terase hraje každý pátek a sobotu živá hudba k tanci i k poslechu. Dále se tu pořádají diskotéky, rockové koncerty, ale i sportovní přenosy. Zkrátka U Štiky se nuda moc neohřeje. Nemá šanci.

 

Štěpánské koledování na Karlštejně

Čeká na vás...

Pokud vás nebaví noční život, máte děti, nebo chcete zažít na vlastní kůži krok zpět do historie, je tu jedna akce pro vás.

A to přímo vánoční koncert „Štěpánské koledování“ v podání vokálně instrumentální skupiny CHAIRE z Příbrami pod uměleckým vedením pana Josefa Krčka.

 

 

Koncert se uskuteční na hradě Karlštejn, v rytířském sále dne 27.12.2016 od 18 hodin.

Zvonečky s sebou.

 

Takže jak se říká, je to na vás, co s večerem uděláte. Hezkou zábavu a nevšední zážitky.