Silvestr budiž pestr, ale kde? Například v

Jaký bude nový rok 2016 je ve vašich rukách
 

Je silvestr, a pokud ho člověk nestráví doma, tak  vyrazí za zábavou a rozlučkou ze starým rokem 2015. Kde se do půlnoci protancovat, popít a pobavit do začátku nového roku? Zde jsou malé tipy, kde oslavit příchod nového roku 2016.

Beroun

Můžeme ho oslavit v Prdeli. A to doslova. Neboť takto se jmenuje rockový klub na Václavském náměstí – Závodí. K dispozici bude i zúčastnění se novoročního turnaje v šipkách.

Taktéž Silvestr můžete oslavit při živé hudbě u Berounky, a to v restauraci Štika. Začátky programů těchto akcí jsou od 20 hodin do ...

Kladno

Vampírský Silvestr. Už vám všechno a všichni pijou krev? Nedejte se, a  zúčastněte se intezivního silvestrovského kurzu jak na to.  A to  od 20 hodin v kladenském divadélku.

Slaný

Oslavte Silvestra 2015 netradičně na pyžamové párty v mexické restauraci No89 ve Slaném.

 

Podobných akcí je kolem nás mnoho, a jistě už vše máte zmapováno, kam vyrazit naposledy v tomto roce. Tyto akce, o kterých je výše psáno, mají netradiční nádech v tématu večera.Třeba vás zaujmou.

 

Nebo si můžete udělat party doma s lidmi, které znáte, jen maličkost, záleží, zda budou mít čas.  Pokud máte rodinný dům se zahradou, což se domluvit se sousedy, anebo přímo pokud jsou doma je kolem 22 hodiny navštívit a pozvat je k sobě na zahradu na návštěvu. Že to je šílený nápad?

Naopak, Mile je překvapíte, a věřte, že se z toho může vyklubat prima sousedský vztah, i kamarádství. Je to ověřeno.

 

Taktéž například pozvání sousedů na chodbě v panelovém domě na sklenku. Že si cizí lidi nebudete brát do bytu? Nemusíte, i na chodbě se dá prima oslavit příchod nového roku. Stejně se jen většinou roku sotva pozdravíte na chodbě nebo ve výtahu, ale to je tak vše. Tak co to jednou za rok trochu změnit.

 

Držíme palce všem takto akčním lidem, a do nového roku si přejme vše, co bychom chtěli. Hlavně zdraví, spokojenost, a spousta milých lidí kolem nás. A těm co jsou sami, a chtějí to změnit, držme palce, ať si najdou tu svou zlatou duši, kterou budou milovat tak, jak ona je. Přece jen člověk se narodil pro to, aby nebyl sám.  Láska není v majetku, ani v penězích, ale je v srdcích každého z nás.

 

Poslední pozvání pro všechny je 1.1. 2016 do hlavního města Prahy, kde bude v 18 hodin odpálen slavnostní novoroční ohňostroj. Tentokráte ho pořadatelé budou odpalovat ze Žižkova, a to u památníku na Vítkově. Snad se Žižkovi nesplaší kůň. Takže sledovanost tohoto ohňostroje je zaručena z celého centra města bez mačkání lidských těl na nábřeží u Vltavy, jak tomu bylo doposud.

Ohňostroj je ve stylu pyromuzikálu v šesti obrazech, a hudbu bude vysílat rádio KISS 98 a přes internet rozhlas REGINA. Takže nezapomenout mobily a pecky do uší. Příjemnou zábavu.

Příjemný a šťastný nový rok 2016