O dětech a rodičích aneb jak jsme z otázek dělali odpovědi

Děti...téma všech maminek a tatínků
 

Obzvlášť maminky mají stejně jako jejich malé děti neustále nějaké otázky. Zajímá je snad úplně všechno, co se točí kolem jejich ratolestí. A my jsme jim pomáhali najít to, co právě hledali…

Jistě mi dáte za pravdu, když řeknu, že s dětmi se nikdy nenudíte. O tom ví své i maminka Andrea, která nám poskytla zajímavý rozhovor o tom, jak se stala trojnásobnou maminkou, přestože to nevypadalo nejdřív ani na jedno. Jak ale s regimentem dětí pracovat? Zaručený recept zřejmě neexistuje, ale pár tipů jsme pro vás připravili včetně rozhovoru s maminkou, která se pustila do podnikání právě se třemi dětmi.

Mít děti je radost, i když nám někdy dávají pěkně zabrat. Zvlášť, když jsou nemocné. Nejlepší pak je nejrůznějším bolístkám předcházet, nejlépe tím, že jim naordinujeme pořádnou dávku zdravého životního stylu. A když už přece jen nějaká ta bolístka přijde, víme, jak poskytnout první pomoc.

Když jsou ale děti zdravý, tak jsou i hodně hravý. Jak a kde je zabavit? Možností je spousta. Radili jsme vám, jaké kroužky pro ně vybrat, jak si s nimi hrát doma i venku.

Bohužel i bezstarostné hraní musí jednou skončit. Ať chceme nebo ne. Ti mladší si ještě užijí dost her ve školce a i na tu je třeba je řádně připravit. A pro ty větší zase přichystat vše do školy. Do první třídy s e těšil i prvňáček z Ořechu Jonáš. Když se tam ale vyskytne problém, třeba se spolužáky, měli bychom dětem umět pomoci. O metodách, které zabírají, jsme si povídali s nejedním odborníkem z vašeho okolí.

Bylo toho ještě víc a jistě i v letošním roce najdete právě to, co jste hledali.

Máte-li nápad či tip nebo třeba jen postřeh, pak budeme rádi, když nám napíšete.