Pět kreativních aktivit, díky kterým se sblížíte

Člověk, který se realizuje, bývá kreativní a spontánní
 

Co dělat, aby z vašeho vztahu nevyprchala váseň a napětí hned v počátku? Inspirujte se několika kreativními tipy, při kterých se sblížíte a zaručeně vás nebudou nudit.

Tip 1: Běžte na bobovou dráhu!

Tenhle zdánlivě ulítlý tip má neskonalé množství výhod. Už jenom fakt, že jsou sedátka na bobové dráze blízko u sebe, má kýžený sbližující efekt. Navíc si užijete spoustu zábavy a adrenalinu, až budete společně projíždět začátkami. Je přitom úplně jedno, zda se jedná o ..mega" velkou bobovou dráhu nebo maličkatou skluzavku. Obě splní svůj účel a zajistí vám intimní a zábavnou aktivitu. Vyzkoušet můžete bobovou dráhu na pražském Proseku nebo vycestovat do Špindlerova mlýna.

Tip 2: Zaskákejte si na trampolíně!

Trampolína je možná pro mnohé z vás adrenalinovějším zážitkem než bobová dráha. Jedná se o trampolíny pro dospělé, na kterých můžete skákat jednotlivě nebo ve dvou. Skákání na ní je ve skutečnosti náročným sportem, pokud se snažíte udělat např. kotoul ve vzduchu. K takovým akrobatickým kouskům se ale nemusíte uchylovat. Bohatě postačí se na trampolíně vyblbnout a vyskákat ve dvou. Odhodíte tak veškeré zábrany stranou a skvěle se uvolníte. 

Ve dvou se to lépe táhne.

Tip 3: Zamlsejte si v čokoládovně!

Pokud jste oba spíše požitkáři, nebojte se naplánovat schůzku třeba v čokoládovně nebo cukrárně, kde se můžete kochat čokoládou vyrobenou jen pro vás. Určitě vás nadchne probírat se rozmanitými druhy čokolády a pralinek. Takový čokoládový výlet můžete spojit třeba s příjemným posezením v kavárně, či čajovně. Na společné příjemně strávené požitky se vám jistě bude oběma dobře vzpomínat, takže je vyhledáte zase. 

Tip 4: Zahrajte si deskové hry!

Možná se to zdá jako dětinská náplň času, ale pokud si zvládnete najít společnou hru, kterou si pravidelně zahrajete, vztah se tím prohloubí. Domluvte se předem, jakou hru budete hrát a nebojte se ji vytáhnout v restauraci nebo kavárně. Taková hra vás sblíží a otevře nové možnosti poznávání se. Při vědomostních hrách můžete prohlubovat znalosti, zatímco při slovních hrách obohacujete slovní zásobu. Neházejte všechny hry na jednu hromádku a zkuste se zabavit tímto způsobem.

Kakaový prášek je bohatý na flavonoidy a antioxidanty

Tip 5: Jeďte na výlet!

Nic není sbližujícího více, než společné poznávání neznámého kraje. Pokud jste sportovně založení, můžete se na výlet vydat pěšky! Zkuste třeba túru do sv. Jana pod Skalou. Společné cestování v jakékoli podobě upevňuje vztah, neb společně objevujete nová místa a čelíte různým překážkám. 

Pokud oba toužíte spíše po klidnějším výletu, vyzkoušejte třeba lázeňský pobyt s pivní koupelí. Pivo má řadu regeneračních účinků pro tělo, takovou lahodu ocení nejen muži. Jezdit přitom nemusíte až na západ Čech, rozmazlování v podobě masáží chmelem, zábalů a neomezenou konzumaci piva nabídnou i lázně Poděbrady. Díky společným výletům a relaxaci zažijete řadu intimních chvil, které vás sblíží a budete si je dlouho pamatovat.

 

A co ještě?

Existuje široké spektrum hravých aktivit, při kterých se zabavíte - a opravdu nemají sexuální podtext. Je na vaší fantazii, jak společný čas vyplníte, ale pamatujte, že čím více společných zájmů a aktivit objevíte, tím lépe. Nebyla by škoda jen vysedávat doma, když lze trávit čas smysluplně a kreativně? Nebojte se přijít s originálním nápadem a schůzky si pečlivě promyslet. Tipy si zapamatujte a budete vždy o krok napřed.

Jaké nápady máte vy? Podělte se o to v komentářích.

Klíčová slova: