Bungee, let stíhačkou nebo potápění bez kyslíku? Dárek k narozeninám nemusí být nuda

  |  Komerční sdělení

Každoročně řešíte několik narozeninových dárků pro rodinu a nejbližší kamarády? To jednomu brzy dojdou nápady. Když ale z praktických dárků přesedláte na ty zážitkové, půjde to samo. Nedarujete totiž jen samotný dárek, ale i splněný sen a vzpomínky na celý život!

Radost u rozbalování bude stejná u každého dárku, se kterým se trefíte do vkusu. Zážitek má tu výhodu, že dokáže potěšit nejen při rozbalení, ale pak i během akce. Úsměv na tváři vyvolá i při každém vyprávění, když na něj obdarovaní zavzpomínají. A věřte, že vzpomínat budou i po letech, protože zapomenout na splněný sen jen tak nejde.

Zážitek jako narozeninový dárek v každém věku

Nezáleží, jestli chcete potěšit dárkem čerstvého školáka, pětadvacátníka nebo prarodiče v důchodovém věku. Zážitkové dárky k narozeninám udělají radost každému.

Když si dáte trochu práce a vyberete takový zážitek, který obdarovaný ocení nejvíce. Největší československá zážitkovka Adrop.cz myslí na všechny povahy. Na své si přijdou milovníci extrémního adrenalinu, auto-moto šílenci, hravé povahy, gurmáni i kliďasové.

Narozeninové dárky plné adrenalinu

Hledáte dárek, který se pořádně zaryje do paměti? Pokud zvolíte adrenalin v podobě bungee jumpingu, máte vystaráno. Tenhle extrémní adrenalin si užijete hned v několika variantách – začátečníkům doporučujeme 36metrový skok z TV věže v Harrachově, zkušenějším pak 62metrový skok z mostu nedaleko Chomutova nebo rovnou skok ze 110 metrů z jeřábu v Brně.

Opravdoví fajnšmekři mohou okusit přetížení 5G a dostat se na hranici rychlosti zvuku při letu stíhačkou L-29 Delfín, L-39 Albatros nebo legendárním MiG-15. Zážitek to není levný, ale intenzivnější trávení času byste hledali těžko.

Adrenalinových zážitků najdete v nabídce Adrop.cz stovky: Ať už se jedná o rychlou jízdu sporťákem na závodním okruhu, tandemový seskok padákem s minutou volného pádu, o řízení tanku nebo třeba potápění bez kyslíkové bomby.

Dárky k narozeninám, ze kterých čiší pohoda

Ne každý je na adrenalin stavěný. To je naprosto v pořádku. Pro klidnější povahy doporučujeme pohodovější zážitky, jako je třeba vyhlídkový let balonem, při kterém na obdarované čeká hodinová kochačka v oblacích. Sázkou na jistotu jsou také masáže nebo wellness pobyty, které udělají radost stresařům, kteří si sami odpočinek nedopřejí. Darovat můžete ale i třeba jízdu legendárním velorexem nebo degustaci prvotřídních alkoholů.

Zdroj: Adrop

Narozeninový dárek, který podpoří v seberozvoji

Pokud oslavenci milují učení nových dovedností, máte výběr snadný. Darovat jim můžete jeden z řady kurzů vaření od české klasiky až po exotickou Asii. Ale na výběr jsou i netradičnější dovednosti. Co se stát kovářem na zkoušku, vyzkoušet si bagrování, nebo se na jeden večer stát osvětlovačem a zvukařem v divadle?

Každý oslavenec je unikát, a by takový měl být i vybraný dárek. Proto se při výběru zaměřte na to, jakou má oslavenec povahu i třeba na jeho dávné sny, o kterých se občas zmíní. A kdybyste se přece jen netrefili? Poukaz není problém vyměnit za jiný. Na Adrop.cz nabízejí zážitků na 700.