Devatenáctiletý mladík se zasnoubil s důchodkyní. Lidé mají o důvodu jasno

Mladík požádal o ruku svoji o 57 let starší přítelkyni (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Giuseppe D'Anna na sociální síti sdílel video, jak požádal o ruku svou 76letou přítelkyni. Vyvolalo to ale pořádnou vlnu odporu. Lidé, kteří video zhlédli, byli zděšeni a radili mladíkovi, ať se vztahem raději okamžitě skoncuje.

Mladík požádal o ruku ženu, která je o 57 let staší než on, prý ji miluje. Jejich společnými fotkami a videi se chlubí na sociálních sítích a šokuje své fanoušky. Giuseppe svou přítelkyni požádal o ruku tradičním způsobem, při položení otázky poklekl na jedno koleno a dokonce nezapomněl ani na balónky.

Video začíná záběrem na zásnubní prstýnek, který si Giuseppe pro svou snoubenku připravil. Následují fotky páru přímo v momentě, kdy mladík požádal stařenku o ruku, u fontány, v restauraci s kyticí růží i v obchodě s oblečením.

Příspěvek zhlédly desetitisíce lidí a vysloužil si celou řadu komentářů. Gratulace se mezi nimi ale objevily jen velmi zřídka.

„Tak asi pak zdědí peníze a bude,“ napsala jedna ze sledujících, která se domnívala, že si mladík chce vzít důchodkyni pouze kvůli jejímu dědictví.

„Jak se někdo může zamilovat do člověka, kterému je dvakrát tolik?“ ptala se pod příspěvkem fanynka.

„Já jsem si myslel, že je to jen vtip,“ okomentoval video šokovaný uživatel.

Mladík na svém profilu na sociální síti mimo jiné také sdílel, jak si s jeho družkou užívají romantickou večeři nebo procházku. Většina jeho příspěvů, kde se chlubí svým netradičním vztahem, si ale nevysloužila nic jiného než ostrou kritiku.

 

 

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu

 

Zdroj: TikTok/@milina_gatta

KAM DÁL: Podivná stvůra s dlouhými pažemi šokovala internet. Jde o mimozemšťana?

Klíčová slova: